5x Leuke paraplu’s voor komende lentedagen

Deze middag trotseerde ik een heuse hagel-, regen-, sneeuw- en wind-storm. Terwijl ik aan mijn ene arm een laptoptas droeg en aan mijn andere arm een overvolle tas hing liep ik stilletjes tegen mijzelf te vloeken wáárom ik nu geen paraplu mee had genomen. En dat terwijl ik ook nog eens mijn sjaal in bedwang probeerde te houden. Ik had de weerberichten toch gelezen?!

Daarom vergeten we onze paraplu
Oké ik moet eerlijk toe geven, ik zit een klein beetje te overdrijven. De ergste buien ben ik vandaag gelukkig misgelopen en heb ik ze kunnen bewonderen vanachter het raam. Maar alsnog heb ik een kleine bui meegepakt en miste ik toch de aanwezigheid van een paraplu. Dus waarom nemen wij vrouwen dan wel onze sjaal mee die matcht bij die ene jas? Of dat leuke hoedje dat weer zo mooi staat bij die sjaal? Ik denk omdat een paraplu nog niet wordt gezien als een leuke en  modebewuste accessoire, net zoals die hoed of die sjaal. We moeten er echt bij stil staan om een paraplu mee te nemen. En dat doen we niet door een weervoorspelling te lezen, althans ik dan. Nee, het moet echt op het moment van de deur uit gaan regenen om te bedenken dat de paraplu ook tot de benodigdheden van vandaag hoort.

5x leuke paraplu’s
Dus ik ben eens op zoek gegaan naar leuke paraplu’s die je simpelweg wíl meenemen (ook met mooi weer) omdat ze er gewoon zo leuk uit zien! De leukste heb ik hieronder op een rijtje gezet. Zo kan je droog én fashionable komende lentedagen door!

Transparante koepel paraplu
Deze transparante paraplu is perfect tijdens een hevige bui. Door de koepelvorm kan je hem als het ware als een tent over je heen houden en door de transparante stof kan je gemakkelijk alles zien. En jij en jouw mooie outfit zijn ook nog te bewonderen!

Hartjes paraplu
Deze paraplu is zo schattig! Het heeft de vorm van een hartje en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Mijn voorkeur gaat uit naar deze elegante off-white versie en is ook leuk om mee te nemen voor een zomerse dag in het park.
BEPSS_NL_Leuke_Paraplu's_wit_hartBol.com – €19,95
Pagode paraplu
Dit is echt een unieke paraplu. Door zijn bijzondere vorm heeft het wat weg van een pagode. Deze stijlvolle en elegante paraplu is geschikt voor wie mooi door de regen willen gaan. Met de speciale UV bescherming laag beschermt hij je ook tijdens mooie dagen tegen de zon.
BEPSS_NL_Leuke_Paraplu's_PagodeFashionbootz.nl – €25,95
Paraplu met kant
Dit is echt een paraplu musthave voor de mooie lentedagen. De door het kant krijgt deze paraplu een bruidsachtige look en maakt het tot een bijzondere accessoire. Hiermee mag je gezien worden met slecht én mooi weer! Naast deze off-white kleur is hij ook verkrijgbaar in het zwart en wit.
BEPSS_NL_Leuke_Paraplu's_offwhite_kantBol.com – €20,-
Ruitjes paraplu
Ruitjes behoren nog steeds tot het modebeeld op dit moment. Dus een ruitje in de paraplu mag ook niet ontbreken. Deze paraplu heeft het herkenbare zwart-wit ruitjes patroon. Dat maakt het een paraplu die niet mag ontbreken in je kast.
BEPSS_NL_Leuke_Paraplu's_Ruitjes
Bol.com – €19,95
Welke paraplu vind jij het leukst? Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *