7 x Leuke kleine online fashion shops

Online shoppen is booming! Wanneer ik even geen tijd heb om naar de winkels te gaan heb ik tegenwoordig met één klik op de knop weer nét even dat leuke item voor het weekend! Maar waar let ik dan op tijdens het online shoppen? Simpel; het moet hip zijn, bij mij passen, snel bezorgt en betaalbaar zijn. Dus nu heb ik een aantal super leuke online shops op een rijtje gezet die niet onder het kaliber van H&M, Boohoo, New Look en River Island vallen.

Deze online shops hebben een wat kleiner aanbod maar leuke en unieke items, en waar je geen bizar grote bedragen kwijt zal zijn (als je je een beetje in kan houden dan!). Ook voor komend seizoen is hier heel veel leuks te shoppen!

Shopseventeen.nl
Beppsnl - Shopseventeen.nlDeze webshop heeft echt hele leuke items onder de 50 euro met een prima kwaliteit. Ook de bezorgtijd is prima, tussen de 3-5 werkdagen, en ze zijn helemaal op komend mode-seizoen ingesteld; wat een geweldige collectie!

Elisestore.nl
Beppsnl - Elisestore.nlOok op Elisestore.nl kan je leuke en fashionable items vinden die jouw garderobe komend seizoen voor een leuk prijsje kunnen aanvullen. Vooral de schoenencollectie is echt geweldig!

Thegoods.nl
Beppsnl - Thegoods.nl
Unieke fashion items en mooie accessoires, dat vindt je op Thegoods.nl. Ook hier is een bijzondere fashion en lifestyle collectie te vinden voor een redelijke prijs. Daarnaast kan je bij deze webshop achteraf betalen met een snelle levering.

Fashionology.nl
Beppsnl - Fashionology.nlHier koop je mooie en minimalistische sieraden, ook gedragen door BN’ers! Ik heb nog geen producten van deze webshop besteld, dus ik kan nog niks vertellen over de levertijd en kwaliteit. Maar ik ga zeker binnenkort een aantal leuke items bestellen. Dan hoor je zeker meer!

Hipvoordeheb.nl
Beppsnl - Hipvoordeheb.nl
Hebben, hebben, hebben! De naam zegt het al, op Hipvoordehep.nl kan je veel leuke fashion en lifestyle items vinden waar je hebberig van wordt. Daarnaast hebben ze een leuke blog met styling tips en reviews waar je vee inspiratie kan opdoen.

Bywonderlust.nl
Beppsnl - Bywonderlust.nlDé rocking bullet neckless shop je hier! Het aanbod is klein maar fijn: “Wonderlust is for all who are looking for unique accessories, jewellery and special wonders from around the world. Wonderlust loves fashion, is on trend and is inspired by hidden gems.” Volg hun Instagram account voor geweldige afbeeldingen! Maar ook bij deze webshop heb ik nog geen ervaring met bestellen, dus hier kan ik helaas niet meer over vertellen.

Modemusthaves.com
Beppsnl - Modemusthaves.comWaarschijnlijk heb je hem al voorbij zien komen bij mij: dé bidon van Modemusthaves.com. En deze móést ik ook echt hebben!
Ze behouden hier een snelle levering en mooie producten en leuke prijzen, maar je moet er wel snel bij zijn want de voorraad is volgens mij niet erg groot. Buy now or cry later!

Bekijk hier mijn FAV’s van deze webshops!

Shop ze!

Wat vind jij van deze leuke kleine online fashion shops? Let me know! XoXo

2 thoughts on “7 x Leuke kleine online fashion shops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *