AH watertjes met een twist

Water is goed voor elk. Dat was al bekend. Toch hoor ik vaak de vraag hoe je nu ‘lekker’ water kan drinken. Niet gezoet met siroop, of het alom bekende citroentje, maar eens een keer wat anders. Ook ik breng graag mijn vocht op peil met een flesje water. Toch word ik dat platte water of water met bubbels wel eens zat. Als je veel water drinkt is een beetje variatie ook wel zo fijn. Tijd voor wat nieuws!

Vandaag liep ik na een studiedag op Centraal Station Rotterdam. Ik was dorstig. Na een weekend met feestjes en verjaardagen mocht mijn vocht wel weer aangevuld worden. Bij de AH To Go zag ik in het sap-schap wat nieuws: watertjes met een twist! Ideaal als je gewoon water wilt drinken, maar wel met een uniek smaakje. Deze watertjes zijn bovendien volkomen natuurlijk zonder geur-, kleur-, zoet-, of smaakstoffen.
Bij de AH To Go zag ik de smaken Lavendel & Munt, Citroen & Munt en Gember & Citroen melisse. Die ga ik eens proeven!

IMG_20141104_155535

Lavendel & Munt, de geur komt je tegemoet zodra het dopje open wordt gedraaid. In het water zelf is het niet zo sterk aanwezig.

IMG_20141104_155159

De combinatie Citroen & Munt is bij mij een bekende. Fris, fruitig en een beetje zuur. Altijd lekker, vooral met warm weer.

IMG_20141104_160026

Toch is dit mijn favoriet: Gember & Citroen melisse. Gember is nooit een van mijn favoriete smaken geweest. Gezond is het daarentegen wel. En dan is dit watertje ideaal want de bijzondere smaak is hier niet heftig aanwezig. Het geeft een warme smaak aan het water en dat maakt het tot een ideaal gezond drankje voor komend seizoen!

Let op: dit AH Water is alleen te koop bij AH To Go. De 0,5 literflesjes zijn te koop voor €1,75. Naast bovengenoemde smaken is er ook nog de smaak Komkommer & Dille.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *