B.E.PPS | Nieuw jasje, juiste stijl

Yes, yes en nog eens yes! Na lang zoeken, uitproberen, twijfelen en puzzelen heb ik eindelijk de juiste stijl voor mijn blog gemaakt. En ik zal je verklappen dat ik er stiekem best trots op ben! Ik ben geen ICT’er, geen computer nerd en geen WordPress held. Maar het logo, de naam en de lay-out heb ik toch echt helemaal zelf in elkaar gezet! Besmeur ik hier enige arrogantie? Woeps, busted! Maar goed, enige trots is nooit verkeerd. En zelfs mijn lieve vader, die never nooit zal begrijpen wat mijn hele blog inhoudt, vindt dat mijn blog er erg “pro” uit ziet. So, I’m happy!

Het liefst zou ik de gehele dag door bezig zijn met mijn blog, ik krijg dagelijks zo veel inspiratie! Maar wegens drukte met school, stage en werk wil het niet altijd lukken. Toch weerhoud het mij niet om mijn passies en inspiratie te delen. Wellicht heb je het al op mijn Instagram of Twitter voorbij zien komen, mijn nieuwste fashion thema #FashIonspiration komt bijna online! Hier deel ik mijn fashion inspiratie die ik in mijn eigen kast heb hangen, via andere bloggers opdoe, in magazines of winkels tegenkom of op straat spot. En er komt nog meer, dus blijf online! Cheers!

IMG_20150115_231006

Wat vind jij van mijn nieuwe Web Look? Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *