Bh praat

Iedere vrouw kent denk ik wel dat gevoel, wanneer je thuis komt en het liefst die bh zo snel mogelijk uit wilt hebben!

Driemaal hoera voor de lace bra! Dit is dé oplossing voor iedereen die, net als ik, een hekel heeft aan strakke, stretch, striem, beugel, en eigenlijk alle bh’s.

De lace crop tops waren dit zomer seizoen helemaal hot en festivalproof. Maar gelukkig zet deze heerlijke trend zich voort in de bh-afdeling. Want ó, wat heb ik een hekel aan die dingen!

Ik heb zelf geen grote borsten, dus dat nog grotere bh-frame zit niet bepaald comfortabel. Alleen bij een bepaalde gelegenheid, wanneer een bh onder de outfit wel zo netjes en gewenst is draag ik het. En nee, het ligt niet aan het feit of ik de juist heb, juiste model of juiste merk. Ik vind het gewoon niet fijn om een bh te dragen.f4e7b8bb1668c67fc9f7a94d86cdf1e9

Toen ik begin mijn puberjaren net wat vormen begon te krijgen wilde mijn moeder dat ik bh’s zou dragen. Dus zo nam ze mij mee naar de Zeeman. Mijn eerste bh was een feit: een roze crop top / hemd met panterprint.

Ook al vond ik het een vreselijk idee, mijn eerste ‘bh’ zat stiekem toch heerlijk. Daarna heb ik menig bh-soort versleten. Van polkadot tot strikjes, van push-up tot push-in, van voorgevormd tot totaal geen vorm, geen van allen een succes; de crop top/hemdjes zijn mijn favoriet gebleven.

Maar mijn vriend ziet mij af en toe toch graag in mooie lingerie. Dus de oplossing? De lace bra! Lijkt op de lace crop top, maar dan wel met enige steun. Zónder beugel! En dit seizoen zie je ze veel bij alle lingerie afdelingen. Hoera! Ik heb dus al een aantal beauties aangeschaft natuurlijk.

En zie hier mijn favo lace bra’s die ik voor jou op een rijtje gezet!

Heb jij ook zo’n hekel aan bh’s? En wat vind jij van de lace bra? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *