Black Boots fashion-must-have

Ik hou van fashion, veel fashion. Dat was al bekend. Ik hou van schoenen, veel schoenen. Ook dat was al bekend. En dat het geen dure merken hoeven te zijn was ook geen geheim.

Als student met een bijbaantje die fulltime stageloopt heb ik geen groot fashion budget. Al helemaal niet in vergelijking met wat ik allemaal koop en wil kopen. Maar dat is nu juist precies wat ik zo leuk vind. Dé modetrends ontdekken en uitvinden, maar wel binnen mijn budget. Dat is een van de grootste sporten die ik met liefde beoefen.

Zo liep ik onlangs op een dinsdagmiddag op de Rotterdamse Binnerotte markt. Ja, naast die mooie grote nieuwe Markthal. Ik neem daar graag een kijkje bij de vintage kraampjes of koop een Hollandse Nieuwe als mijn trein vertraging heeft. Maar deze keer kwam ik net uit de Koopgoot gewandeld. Nieuwe schoenen wilde ik, zwarte laarsjes om specifiek te zijn. Datgene dat ik nog niet in mijn uit-vier-delen-bestaande-garderobe-kast had staan. Zwarte laarsjes die onder mijn kaki-broek passen. Of zwarte laarsjes die onder skater-skirt kunnen. Die had ik nog niet gevonden.

Met nog 10 minuten tot dat mijn trein vertrok liep ik langs het schoenenkraampje rechts voor de Bram Ladage. En daar zag ik ze, dé pareltjes voor onder mijn kaki-broek of skater-skirt. De zwarte laarsjes waar ik zo lang naar had gezocht. Een panterprintje, een gouden touch, een hakje en een nette look.

Maar wat nu? Een ander zwart paar met gouden kettingen had mijn aandacht getrokken. De wat ruigere look van deze laarsjes wilde ik ook graag bij mijn uit-vier-delen-bestaande-garderobe-kast voegen.

Met €25,- per paar heb ik twee van mijn fashion-must-haves voor deze herfst/winter aan kunnen schaffen. Ze zitten heerlijk en na vier weken dragen zien ze er nog perfect uit. Hier neem ik vaker een kijkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *