Verjaardag blues, hebbedingetjes en feestdagen

Om precies te zijn ben ik over vier weken jarig. 25 Jaar alweer! “Een echte dame”, zoals mijn oma mij zou noemen. Er zullen veel 24 jarigen zijn die het geweldig vinden om te vieren dat ze 25 worden. Toch heb ik vanaf mijn twintigste last van mijn ‘verjaardag blues’. Niet dat ik het zo erg vind om een jaartje ouder te worden, maar een van de lastigste dingen vind ik het vragen van een cadeau. En met de feestdagen ook nog in het verschiet wordt het alleen maar lastiger! Dus voor ieder die niet zo goed weet wat er gevraagd of gegeven moet worden voor komende feestdagen en decemberverjaardag(en) deze cadeauspecial!

lancome_poeme_edp_spray_30ml_-_8431240027120_02

BEAUTY| Parfum Poême by Lancome
Al jaren een van mijn favoriete parfums. Een subtiele spray en je bent de gehele dag voorzien van een heerlijke zwoele geur. Poême, by Lancome.

659974_main

FASHION | Hoed River Island
Deze RI Limited edition hoed is een echte herfst/winter musthave. Te bestellen op de website van Riverisland.

fc-cards-11-1024x855

FASHION | Fashioncheque
Omdat ik geen genoeg kan krijgen van winkelen! De Fashioncheque is altijd goed!

i-like-big-bottles-and-i-cannot-lie

HEALTH | #Fitgirlcode
Sporten en lekkere watertjes. Met deze #fitgirlcode bidon gaat dat goed komen!

hp_ss-rotterdam hp-nhow

TRAVEL | Rotterdamse hotelnacht

Als inwoner van (regio) Rotterdam mogen we ons aanmelden voor de eerste Rotterdamse Hotelnacht. Leuk! Boek mij dan maar op de SS Rotterdam of hoog in de NHow! De Rotterdamse Hotelnacht vindt plaats op 17-18 januari 2015. Let op! Alleen te boeken als je in de regio Rotterdam woont!

Hebben jullie nog leuke input voor de feestdagen en verjaardagen? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *