HEALTH| Frisdrank voor foodies?

De wereld van de foodies groeit. Voor deze foodies, ook wel bekent als quinoakutten, is frisdrank een echte no-no. “Drink jij Cola? Dat kan écht niet!”. Ook de light- of zero varianten waar ik mij zo nu en dan aan waag worden vandaag de dag op de health- en lifestyle blacklist geplaats. Net als brood en aardappels wordt frisdrank steeds vaker ‘niet chill’ bevonden en krijgt het de stempel van ‘duivels voedsel’ die vol met E-nummers zitten.

coca-cola

Coca-Cola speelt hier op in met haar nieuwste variant, namelijk Coca-Cola Life. Coca-Cola Life is gezoet met een mix van suiker en zoetstoffen uit stevia, ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevat een derde minder suiker en calorieën. Een blikje van 330ml Coca-Cola Life bevat 89 calorieën. Volgens de general manager van Coca-Cola Benelux is het een mooie aanvulling op de bestaande merken, die inspeelt op het veranderende leefpatroon van de consument. Nu bieden ze ook een lekkere cola met minder calorieën die gezoet is met zoetstoffen van natuurlijke oorsprong.

Coca-Cola-Life2

Wat fijn! Misschien valt deze lifestyle gerichte Coca-Cola dan niet onder het duivelse rijtje en kan ik deze onbezorgd op straat gaan drinken. Ik ben dan wel geen echt foodie, toch hou ik echt wel van gezond eten, bewegen en een slank lichaam. En mocht het dan toch een no-no zijn, ík ga het in ieder geval even uitproberen!green-coke

Zijn jullie ook zo benieuwd? Vanaf januari 2015 is deze Coca-Cola Life verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *