Confessions

Shame on me! Als ik heel eerlijk ben, dan ben ik een klein beetje teleurgesteld in mijzelf…Ik heb echt té lang geen blog meer geschreven! Mijn laatste blog post 50 tinten citroensap was op 13 mei!

Momenteel ben ik bezig met mijn derde studiejaar af te ronden en dat kost nu eenmaal veel tijd waardoor ik het bloggen helaas even links heb laten liggen. Ook het lekkere zomerse weer en fitnessen zorgen ervoor dat ik geen tijd heb besteed aan het schrijven van leuke blog posts. I confess… afgelopen vrijdag (ja, die dag dat het 30 graden was) had ik namelijk ingepland om deze blog post te schrijven en huiswerk te maken, maar in plaats daar van heb ik samen met mijn vriendje ons zwemoutfit aangetrokken en hebben we op het strand van Rockanje liggen bakken… whoops.Bepps Should be studying

Nu is vriendje lief ook zijn eigen website/blog gestart waar ik natuurlijk heel erg trots op ben! Royaalsociaal.com, een blog waar onderwerpen zoals mens, maatschappij, verbinden en communiceren aan bod komen. Hij heeft een geweldige schrijfstijl, mooie verhalen en bijzondere interesses; wijzer worden in plaats van slimmer. Dus neem ook daar eens een kijkje als je meer wilt weten over deze onderwerpen!

Dat ik zelf ben begonnen met schrijven en bloggen heb ik stiekem een beetje van hem afgekeken. Dus het feit dat hij zo lekker bezig is met schrijven motiveert mij nu ook weer om in de tijd van schooldrukte, stress en sportiviteiten toch weer even de tijd te nemen voor mijn hobby. Want jeetje, ik mis het wel en ik baal ontzettend dat ik zo weinig tijd momenteel heb! Vaak heb ik laatste tijd achter mijn laptop gezeten met leuke ideeën voor een blog post: kladversies schrijven, foto’s maken en afbeeldingen verzamelen. Toch komt daar dan de kwestie van prioriteiten stellen om de hoek kijken. Dolgraag wil ik mijn opleiding goed afronden en dat zorgde er voor dat ik mijn leuke blogpost ideeën even links heb laten liggen.

Bepps Confessions

Shopping confessions; Weheartit.com

Maar over iets minder dan vier weken is mijn derde schooljaar afgerond en ik heb nog een hoop leuke blog ideeën op de plank liggen. Dus dan ga ik mijn verloren blog-tijd weer inhalen en jullie hopelijk weer vermaken met mijn fashion en lifestyle bezigheden. Aankomende week vind ook al een leuk fashion event plaats waar ik voor uitgenodigd ben! Daarnaast komt vakantie geld binnen en leuke shop tripjes staan gepland, so stay tuned!

Heb jij ook studie stress en hoe ga jij daar mee om? Let me know! XoXo

3 thoughts on “Confessions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *