Dé 6 beauty trends van dit jaar!

Ik las het van de week op de blog van Ensemble Magazine en ik kan niet anders zeggen dan dat ik het er (bijna) helemaal mee eens ben. Dus deze beauty trends wilde ik jou niet onthouden! Hier komen ze dan; dit zijn voor mij dé 6 beauty trends van 2017:

Dit jaar zullen we weer veel gestifte lippen zien. Verder blijkt contouren met bronzer passé, want in 2017 zouden we onze jukbeenderen moeten accentueren met blush, halleluja!. En hoewel metallic nagels een ding zijn, mag het haar lekker naturel. Ensemble Magazine geeft 8 beauty trends, ik noem er 6. Waarom? Omdat ik het niet helemaal eens ben met de metallic nagels. En omdat ik het granny grey haar ook een “zo 2016”  trend vind.

1. Felle blush
We moeten minder contouren met bronzer, en gaan meer drapen met blush. Ga voor een een roze, oranje of koraalrode kleur en breng deze bij je slapen en bovenaan je jukbeenderen aan. Dat zorgt voor een liftend effect!

2. Smokey eye
De smokey eye was in mijn late pubertijd echt een ding. En nu weer, maar dan wel met enige variatie in de kleur. In plaats van de klassieke zwarte variant zien we veel blauwe, donkergroene en donkerpaarse versies. Vooral van die laatste ben ik fan!

3. Oxblood
De grootste trendkleur op het gebied van beauty in 2017 is ongetwijfeld oxblood (donkerrood-paars). Deze prachtige, dieprode kleur droeg ik afgelopen jaar al graag op mijn lippen en mag ook gezien worden op je ogen én nagels. Wat mij betreft ook voor in de zomer! Nogmaals, halleluja!

4. Bold lips
Als er iets is dat in het nieuwe jaar de aandacht zou moeten trekken, dan zijn het je lippen wel. Stift ze in een felle kleur (zoals oxblood) en laat de rest van je make-up naturel a.u.b. om ze te balanceren. Dus niet in combinatie met de blush trend!

5. Ingevlochten halve knotjes
Het komende jaar blijft het halve knotje (a.k.a. hipster knotje) hip, maar deze kan je wel in een nieuw jasje steken. Dit kan door één grote vlecht te maken boven op je hoofd en deze in een knotje te doen. Maar twee kleine vlechtjes vind ik nog veel leuker!

6. Natuurlijk haar
De stijl- en krultang mogen ver weg opgeborgen worden, want in 2017 is onbehandeld en natuurlijk haar helemaal het ding. Minder tijd kwijt aan je haar doen in de ochtend én gezonder haar. Nog een keer; halleluja!


Leuke trends, maar je moet natuurlijk vooral lekker dragen en doen waar jij je fijn bij voelt. Heb jij nog tips en/of trends? Let me know!

XoXo

 

[Afbeelingen: Pinterest]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *