De Denim Devine Limited collectie van Catrice

Wat fijn, er is weer een limited edition collectie uit van een van mijn favoriete make-up merken! De Denim Devine collectie van Catrice is gebaseerd op de tijdloze denim look. De kleuren van deze limited edition collectie passen dan ook perfect bij je stoere jeans en hippe spijkerjack!

BEPPS_NL_Denim_devine_collectie
Foto: Tantedine.be

Limited!
Zoals ik al zei, het zijn limited editions en ze gaan hard! Gelukkig waren de producten die ik wilde hebben nog beschikbaar! De lijn bestaat uit een eyeshadow palette, twee powder blushes, twee lipglosses, een eyeliner en vijf nagellakken. De producten zijn vanaf vorige week tot half mei(!) verkrijgbaar.

Getest
Je kan zeggen dat ik echt een fan ben van dit make-up merk. Het is zeker niet duur en de kwaliteit is super goed! Dus ik keek al een tijdje uit naar deze limited edition lijn. En ik was niet de enige, want bij de Kruidvat en Trekpleister (de winkels waar dit merk verkrijgbaar is) bij mij in de buurt waren de schappen al bizar snel leeg. Gelukkig heb ik precies de items kunnen scoren die ik graag wilde hebben:
BEPPS_NL_Denim_devine_catriceCatrice Denim Devine Liner
Een eyeliner met een diep donkerblauwe matte textuur. Het fijne kwastje is ideaal voor strakke lijnen. Mocht je hier nu alsnog moeite mee hebben, lees dat deze blog met een simpele eyeliner hack! Voor deze Denim Devine Liquid Liner betaal je €2,99.
BEPPS_NL_Denim_devine_eyelinerBEPPS_NL_Winged_eyeliner_catrice
Catrice Denim Devine Powder Blush Hot TANTs
Deze blush zorgt voor een mooie natuurlijk gebruinde look. Daarnaast heeft het ook een mooie structuur en sjieke verpakking. De blus voelt niet zwaar aan op mijn gezicht Deze frisse blush kost in de winkel €4,99.
BEPPS_NL_Denim_devine_catrice_blus

Catrice Denim Devine Nail Laquer
Vijf verschillende nagel kleuren. Een bijzonder mooie kleurcollectie die perfect past bij de jeans-look. Zelf heb ik twee kleuren uitgeprobeerd. De eerste kleur, amandel bruin, is een hele lichte kleur. Hierdoor was ik bang voor de dekking; ik heb vaak gemerkt dat de lichtere kleuren lastig mooi zijn aan te brengen. Gelukkig denkt deze perfect! Met een enkele veeg is de lak mooi aangebracht, meerder laagjes zijn niet nodig. Wel heeft het even (lees: 10 minuten) de tijd nodig om goed te drogen.BEPPS_NL_Denim_Devine_Laquer_catrice

Hetzelfde geld ook voor de diep donker blauwe lak; geen meerdere lagen nodig maar wel een vrij lange droogtijd. En daarnaast blijven de lakjes zeker een dag of 2-3 mooi zitten! Je koopt een enkele nagellak voor €2,99.

Tevreden!
Al met al ben ik weer eens zeer tevreden over het make-up merk. Zeker de prijs-kwaliteit van Catrice maken het goede aankopen voor in je make-up tas. Mooie basic items voor een hele mooie prijs. Maar wees er snel bij want deze limited editions vliegen de schappen uit! Van half april tot half mei (2016) is hij verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

Wat vind jij van deze Denim Devine Collectie? Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *