DIY | Maak een lettertype van jouw handschrift!

Ik kwam dit zojuist tegen en dit is zo iets gaafs, dat mag ik jullie niet onthouden! Ik weet nu namelijk hoe jij een lettertype kan maken, van jouw eigen handschrift!
Toen ik dit las heb ik mij er direct aan gewaagd. Dus lees snel verder voor het resultaat, en hoe jij het zelf kan doen!

Zo doe je het
Het lettertype maak je op Myscriptfont.com. Je download en print een bestandje waar je alle letters zelf op moet schrijven. Dit kan het best met een zwarte stift of fineliner. Zodra het vel is ingevuld scan je hem weer in en kan je hem uploaden op de website. Download de font wanneer deze gereed is. En klaar is kees!Invulblad

Direct te gebruiken

Geweldig toch?

Maak jij ook een eigen lettertype? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *