Eline Johanna; sieraden die passen bij jouw persoonlijkheid

Groots nieuws! Na lange tijd niks geschreven te hebben ben ik weer toe aan een nieuw bericht. En dit is er niet zomaar een. Ik ga jullie nu iets heel erg leuks vertellen.

Althans, ik vind het heel erg leuk. De reden dat ik een tijdje niet heb gepost is omdat ik erg druk was met een ander project. Deze is zojuist afgelopen en ik sta te popelen om het te vertellen!

Starten
Begin dit jaar heb ik mijzelf ingeschreven als eigen ondernemer. Ik wilde een webshop starten. Een webshop in sieraden welteverstaan. Ondanks dat ik twijfelde dacht ik: nu of nooit.  Dus ik heb de stoute sneakers aangetrokken.

Al die tijd heb ik geprobeerd mijn mondje dicht te houden. Want ik wilde het wel een beetje een verassing laten. En dat is ook precies de reden dat ik een lange tijd niets heb gepost. Ik was er zo druk mee bezig!

Maar ik ben blij dat dit nu weer mijn eerste post mag zijn. Want mijn webshop is eindelijk online! Eline Johanna, sieraden die passen bij jouw persoonlijkheid. 

Eline Johanna

Maak een statement met sieraden die passen bij jouw persoonlijkheid. Sieraden brengen een verhaal met zich mee. Waar komen ze vandaan en wat betekent de vorm of het gebruikte materiaal. Maar wat nog belangrijker is; wie draagt ze?

We dragen sieraden om onszelf mooier te maken. Maar ook om ons te kunnen uiten of een statement te maken. Ik vind dat ieder mens uniek is. Daarom vertel ik het verhaal van het sieraad, zodat je er een kan uitzoeken die perfect bij jouw persoonlijkheid past. Klein, maar fijn. Bij Eline Johanna vindt je minimalistische sieraden waarmee je jouw statement kan maken. Combineer ze en laat zien wie je bent.

 

En omdat ik het met jou wil vieren betaal je nu geen verzendkosten!

2 thoughts on “Eline Johanna; sieraden die passen bij jouw persoonlijkheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *