Energiek het nieuwe jaar beginnen met Tastea

De kerstdagen zijn weer achter de rug en de jaarwisseling staat voor de deur. Het is tijd voor de goede voornemens!

December is een leuke en gezellige maand waarin we ons klaarmaken voor het nieuwe jaar. Er wordt gestrooid met goede voornemens, de sportschool-abonnementen vliegen over de toonbank in plaats van de pakjes sigaretten en de dieëten worden weer gestart. Goede voornemens verzinnen, dat kan iedereen. Maar hoe houd je ze vol, of hoe begin je er überhaupt aan? Dat vind ik zelf nou ook altijd lastig. Nu kreeg ik iets leuks op mijn deurmat wat mij een beetje kan helpen.

Snotterig, verkouden, vermoeid; ik heb er altijd last van in de winter. En daar wil ik wat aan doen. Maar hoe doe ik dat? Met Tastea: een theebrand die speciaal een blend heeft ontwikkeld om te helpen bij vermoeidheid. Energie hebben namelijk is een belangrijk onderdeel om je goed, gelukkig, fit en onverslaanbaar te kunnen voelen en daar wilt Tastea bij helpen met de Energy Boost blend. En ik mocht deze blend uitproberen. 

De Energy Boost blend heeft een hele frisse geur van bloemen en sinaasappel. Het is een pot losse thee, dus ik moest het nog wel even in apart een theezakje doen. De thee is heel erg licht van kleur, fris van smaak en heeft zeker een verkwikkend effect. Heerlijk!

Wil je het nieuwe jaar starten met een detox kuur? Dat kan ook met de Tastea Detox blend. Daarnaast heeft Tastea nog drie andere blends. De blends zijn 100% natuurlijk en gezond. Naast de verschillende gezondheidsvoordelen die de Tastea theeën bieden, is de thee ook nog eens heel tasty!

Tastea kan je online bestellen in de webshop. Naast de thee blends kan je er ook een hele handige hittebestendige theebeker bestellen waar je de thee in mee kan nemen. In de beker zit een filter waardoor je géén theegruis binnenkrijgt. De theebeker heeft ook een geheime bodem waar je extra kruidenthee, vitaminen of zoetstof in kunt bewaren.

Wat vind jij van de Tastea thee blends? Ga jij het uitproberen in het nieuwe jaar?
Let me know! XoXo

[gesponsord artikel]

2 thoughts on “Energiek het nieuwe jaar beginnen met Tastea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *