Dit was de opening van Topshop

Vorige week was het dan zo ver. De opening van de flagshipstore van Topshop in Amsterdam. En ik was er bij!

Om 11 uur openden de deuren van deze Topshop en Topman voor ons fashionista’s aan de Amsterdamse Kalverstraat. Mijn vriend en ik maakten er een dagje Amsterdam van en waren dus al vroeg op pad. Eenmaal aangekomen stond er een aardige rij te wachten. Camera’s, beveiliging, alles was aanwezig: dat beloofd wat!

Deuren open
5…4…3…2…1… De deuren gingen open. Binnen stond een vrouwelijke dj wat prettige beats te draaien te midden van de winkelrekken. Ik keek om mij heen en zag veel (lees: héél véél) prachtige kledingstukken. Crop tops, ripped jeans, hoedjes, tassen, pantalons, kanten shirts en noem maar op. Ready, set, shop!

IMG_20150303_160140

Mooie fashion items
De collectie van Topshop is geweldig en ook voor de mannen hebben ze bij Topman hele leuke items. Ik vind Topshop een hele leuke winkel, maar deze opening had wel iets spectaculairder aangepakt mogen worden. De deuren gingen open en op de dj na werd er niet echt een openingsfeestje van gemaakt. Jammer, bij de opening van de H&M in de Koopgoot Rotterdam ging het er toch iets spectaculairder aan toe.IMG_20150303_160309

IMG_20150303_160344

IMG_20150303_160104Maar dat mocht de pret niet bederven. Ik heb een kijkje kunnen nemen in de nieuwe collectie van Topshop en zelf ook een geweldige ripped jeans boyfriend size aangeschaft. Ik ben een tevreden shopper!
Mijn aankoop!

Jeans - Topshop

IMG_20150303_155747

Het verdere dagje Amsterdam was helaas (letterlijk) in het water gevallen vanwege het weer. Dus hebben we de dag doorgebracht met lekkere thee, soep, een film, wijntjes en sushi bij Sumo. Ook zeker niet verkeerd!

IMG-20150227-WA0005

Was jij ook bij deze opening van Topshop? Wat vond jij er van? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *