Nelly.com Pop Up Store in Blender Rotterdam

Iets meer dan een week geleden zat ik eens online te kijken naar een leuk jurkje voor een black tie event. Zo ook op Nelly.com. Persoonlijk beleef ik toch altijd veel meer plezier aan het fysieke winkelen, lekker door de rekken graaien en direct je aanwinsten mee naar huis sjouwen. Maar qua jurkjes was ik nog niet veel bijzonders tegen het lijf gelopen en ik moest toch écht een nieuwe black tie waardige jurk aanschaffen. Al met al belande ik dus op de web shop van Nelly.com en ik was geslaagd! Twee hele mooie zwarte jurken aangeschaft, zo kon ik tot het laatste moment nog kiezen.

http://nelly.com/nl/kleding-voor-haar/kleding/feestjurken/club-l-essentials-200146/cross-back-maxi-dress-265450-426/ http://nelly.com/nl/kleding-voor-haar/kleding/feestjurken/nly-trend-917/longsleeve-drape-dress-917950-14/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar daar zag ik onder aan de pagina toch ook wat interessants staan: de aankondiging van de Nelly.com pop up store! Leuk, een (tijdelijke) fysieke winkel van een webshop, en ook nog eens in Rotterdam. Daar moest ik bij zijn!

 

20141205_214111

20141205_212615

Dus daar was ik op vrijdagavond 5 december, in Blender, Rotterdam. Bij binnenkomst kregen we een cocktail en een super cute bakje popcorn. Buiten stond de walk-in (of beter gezegd walk-out) closet waar via vouchers kleding gekocht kon worden die vervolgens dan online besteld konden worden, of zo iets. Het was mij eerlijk gezegd niet helemaal duidelijk. En daarnaast viel de grote van deze ‘kleding kast’ mij ook een beetje tegen. Een aantal jurkjes en schoenen in vitrines, daar hield het dan wel bij op.

20141205_21445220141205_213143

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig maakte de locatie Blender en de aardige dames van Nelly.com het helemaal goed en heb ik toch echt een leuke avond gehad.

20141205_213008

 Ook aanwezig geweest bij deze pop up store in Rotterdam, of een andere locatie? Wat vond jij er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *