#Fashionspiration week 2

Weer een week vol fashion inspiratie! Vooral veel zwart, faux leather, faux fur, stoere boots oversized, donkerrood en hoedjes. Kijk hieronder voor alle #Fashionspiration outfits van deze week!

Monday #2

Ik hou heel erg van leuke prints, kanten details, stoere boots en een oversized colbertje om het geheel af te maken. Deze paar ongelijke oorbellen geven de outfit een unieke look. Ik was direct in love met deze short toen ik hem in de online shop van H&M tegenkwam dus ik ben de volgende dag direct naar de grootste H&M store gegaan, in Rotterdam. Daar hadden ze hem nog niet in stock!!! Nadat ik de andere H&M stores in Rotterdam afliep kwam ik er achter dat deze must have helaas nog niet in de fysieke winkels verkrijgbaar was. En online hadden zijn mijn maatje niet meer. Maar ik moet en zal hem aan mijn uitpuilende garderobe toevoegen, dus ik ga deze week zeker weer een kijkje nemen! Oorbellen H&M, Tas H&M, Colbert H&M, Schoenen H&M, Top Monki, Short H&M.Tuesday
Casual en comfy. Ook hier zijn weer de stoere boots toegevoegd. En een goede ketting als eye catcher maakt het een mooi geheel. De bruine leren aktetas met cowboy look maakt deze outfit helemaal af! Broek Topshop.com, Schoen Bershka, Trui Blackfive.com, Ketting Bershka, Sjaal H&M Tas Bershka.Wednesday

Deze printed blouse van River Island is echt een van mijn favorieten. Ook een nude lipstick kan je, naast de knalrode, niet laten ontbreken in je maken-up tasje. En dan het hoedje, ja toen ik die tegenkwam twijfelde ik geen moment: die móét ik hebben! Blouse River Island, Broek H&M, Jas Sheinside.com, Hoed H&M, Lipstick Monki, Schoen River Island. Thursday

Stoer en met een gouden touch. Deze sjaal is heerlijk warm en gebruik ik in deze winterdagen ook graag als een soort ‘poncho‘ voor binnen. De simpele muts geven deze oufit een lichte street style look. Blouse H&M, Armband H&M, Broek H&M, Schoenen New Look, Muts H&M, Sjaal H&M.Friday

Ook deze leren short kwam ik toevallig tegen en heb ik direct aan mijn garderobe toegevoegd. Je kan hem op zo veel manieren combineren! Zoals hier met een sexy top, warme poncho, nette tas en stoere laarsjes. Top H&M, Short H&M, Poncho Bershka, Hoed  Topshop.com, Tas Sheinside.com, Laarsje River Island.

Broek H&M, Trui H&M, Laasrjes H&M, Sjaal H&M, Tas Nordstromrack.com

Zaterdag is meestal mijn dag waarop ik volop kan relaxen, sporten, lunchen, winkelen, slapen, koken en films kijken. Daarom ben ik op zaterdag meer van de comfy outfits. Een goede jeans, stoere laarsjes en een warme trui. Ik zeg genieten van het weekendBroek H&M, Trui H&M, Laarsjes H&M Sjaal H&M, Tas Nordstromrack.com.Sunday

Zondag is altijd de dag dat ik aan het werk ben en níet een leuke outfit uit de kast kan trekken. Ik moet namelijk mijn vaste werkkleding aan: een zwarte pantalon, nette zwarte instappers, zwarte blouse, groen sjaaltje en groene sloof. Ja, ik werk ik de horeca als bijbaan en ik zal je zeggen dat ik dan niet mijn favoriete outfit heb om aan te trekken. Dus vandaar deze outfit: stoer, vrouwelijk en een beetje rebels met een gescheurde short.

En wat vond jij de leukste outfit?
XoXo

Helaas moet ik mededelen dat ik in combinatie met school, werk en andere leuke blogposts en inspiratie niet meer iedere dag aan de #Fashionspiration toe kom. Ik baal er erg van, maar dat weerhoud mij niet om toch zo veel mogelijk outfits in de slideshow te plaatsen. Deze zal ik dus regelmatig vernieuwen dus keep posted! 

-XoXo-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *