Festival fevers met H&M Loves Coachella

Oh yeah, het festival seizoen staat weer voor de deur! Binnenkort beginnen de eerste toffe feesten weer en daarbij staat ook het zomerweer voor de deur. Dat wordt genieten!
Maar een van de dingen waar ik vaak mee struggle voorafgaand aan deze zomer festival is; wat doe ik aan?!

H&M Loves Coachella
Vandaag is de H&M Loves Coachella dan eindelijk uitgekomen. Dit is de collectie waar ik als fashionista- en festival liefhebber zó lang op heb gewacht!
H&M is al zes jaar sponsor van het bekende muziekfestival in Indio in Californië, maar deze collectie is de eerste samenwerking van Coachella en H&M. ‘De H&M Loves Coachella-collectie vertegenwoordigd de geest van het festival, of je nu op het festival zelf bent of ergens anders op de wereld,’ vertelt Ann-Sofie Johansson, hoofd design en new development bij H&M, op Vogue.nl.

Shoppen!
En ja, ik kon het echt niet laten. Deze geweldige items zal je mij het komend festival seizoen, maar ook daarbuiten, in spotten: dit zijn mijn aankopen uit de H&M Loves Coachella collectie:

 Bandana H&M- Loves Coachella

Haarband H&M - Coachella Hoed H&M - Coachella Kimono H&M - Coachella Oorbellen H&M - Coachella Short H&M - Coachella Top H&M - Coachella 2 Top H&M - Loves Coachella

(Alle bovenstaande items zijn te bestellen op de website van H&M, waar
ook de afbeeldingen vandaan komen)

 

 Wat vind jij van de Coachella items? En welke festivals ga jij af? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *