Fashion items tegen fikse kortingen bij dé H&M outlet in Rotterdam!

H&M prijzen mét fikste kortingen? Wat? Ja écht! De H&M opent haar eigen outlet in Rotterdam!
Er blijft bijna niks meer over van de prijs om af te rekenen. Toch strijkt dit heerlijke H&M budget fenomeen neer in ‘mijn eigen’ Rotjeknor en vanaf deze week kunnen wij hier onze fashionslag slaan.

HM-spring-collection-2014-gestreepte-jurk-en-gele-jas-788x1024

H&M Spring collectie 2014: Fashionmeetsbeauty.nl

hm loves Rotterdam outlet

H&M #Loves Rotterdam: iizt.com

Ken jij dat ook? De leukste fashion items die je op internet, fashionblogs, op straat en bij vriendinnen spot zijn toevallig niet meer te verkrijgen want het is van de vorige seizoen collectie. En dan vraag ik mijzelf wel eens af; wat gebeurd er met al die items die plaats moeten maken voor de mode van dit seizoen? Want ja, zoals iedereen nu wel weet, mode komt weer terug. Dat kan na 20 jaar, na 10 jaar maar ook na één jaar.

Gelukkig doet de H&M in dit geval wat anders met alle overgebleven items uit vorige collecties; alles verzamelen, vol plakken met kortingsstickers en onder één dak samen brengen. En dit dak bevindt zich in Rotterdam (lucky me!) aan de Rodezand 50.

In deze outlet zijn alle standaard H&M collecties als dames, heren, accessoires, lingerie, basics en Divided te vinden en ook nog een beetje van de H&M Trend collecties(!). Over deze leuke mode dingetjes wordt wel tot 80% korting gegeven, dus waar wacht je nog op!

HM-2014-Spring-collectie

H&M Spring collectie 2014: Fashionmeetsbeauty.nl

 

Maar wees snel want het is een pop-up outlet! Dat betekend dat het er maar voor een bepaalde tijd zal blijven. En om die reden hebben al meer dan 11.000 mensen ‘interesse om te gaan’ op Facebook.
Deze outlet wordt dus wel flink gehypet maar  blijft nog tot 21 juni open en wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items.

PS. Wist jij al van de H&M Club? Daar kan je sinds kort door middel van online bestellingen punten scoren waarmee je deel kan nemen aan leuke events. Dus neem snel een kijkje!
H&M Club Bepps

Ben jij ook bij de opening? En heb jij nog interessante oude collectie items om te scoren?
Let me know! XoXo 

Klik hier voor mijn blog over de nieuwe Coachella collectie van H&M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *