Goede voornemens voor een fashion addict

Oud en nieuw betekend vaak nieuwe voornemens. De slechte gewoontes verdwijnen 1 januari klokslag 00.00 uur wanneer op de goede voornemens wordt geproost. En zoals ieder jaar heb ik ook mijn goede voornemens op een rijtje gezet:
– Gezond eten,
– Lekker sporten,
– Veel genieten,
– Tijd voor mijzelf nemen,
– Mijn derde studiejaar behalen.

Er is alleen één voornemen dat er dit jaar niet tussen staat dat mijn moeder enigszins teleurstellend zal vinden: minder winkelen. En dan is er ook nog eens een fenomeen aan het begin van het nieuwe jaar dat dit goede voornemen direct aan de kant schuift: SALE…!

Nieuwe kleding voor een mooi budget. Al helemaal na het verkrijgen van mijn loon begin deze week kreeg ik zin om mijn kledingkast weer aan te vullen.
En dus ging ik op pad in Rotterdam met mijn vriendje. Onze, of eerlijk gezegd míjn, shopmissie: More For Less! Ik voelde mij enigszins schuldig aangezien mijn liefde net een week terug was van een twee maanden durende backpack vakantie, in Thailand, en ik hem weer in de chaos van een budget fashionista shopping meesleurde, in Nederland.

Ik was degene die wilde winkelen, maar uiteindelijk heeft hij meer gekocht. Stiekem baalde ik een beetje van zijn goede deals. “Ja ze is een beetje chagrijnig, ik koop meer dan zij!” En ja, stiekem is dat ook wel waar. Tot ik uiteindelijk thuis kwam. Een tas van een bestelling. Een tas van de H&M van een week geleden waarbij ik, uiteraard, ook items van de sale heb gekocht. En zie hier het resultaat van al mijn aankopen voor nog geen €150,- ! Sorry mam, maar ik blijf dit jaar lekker winkelen!

IMG_20150103_193746

(Faux leather broek, printed sweater, sticked print skirt, faux fur top, krop top blouse, tank top black, tank top grey, knee high boots, lage boots met studs, bloemen blouse, gouden ketting, hairband, oor studs)

Wil je graag weten waar ik het heb gekocht, meer fashion budget tips, of heb je leuke nieuwjaar ideeën of denk je dat het beter kan? Let me know!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *