My Look | Me and my bandana

Hoedjes, grove kettingen, opvallende ringen, sjaals met een unieke print en stoere of schattige haarbandjes: I’m all about accessoires!

De juiste accessoire kan je outfit helemaal maken. Zo ook de bandana die de laatste tijd mijn hoofd en haar regelmatig versiert. Ken je ‘m nog van vroeger? Dit was hét item voor de bad-girl look. Nu geef ik hiermee mijn outfit graag een simpele maar stoere twist die er voor zorgt dat je er instant cool uitziet. Natuurlijk wel in combinatie met de juiste outfit!
Bandana knot

Er zijn vele manieren om een bandana te dragen. Toch draag ik ze het liefst als hoofdband bij los haar. Of tijdens een bad hairday, met opgeknoopt haar.Flower bandana

De bandana is ook super voor een festival look! Met de bandana look zal je mij dus regelmatig spotten!

Bandana2

Wat vind jij van deze bandana looks? Let me know! XoXo

One thought on “My Look | Me and my bandana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *