My Look | Romantic Valentines look

Een romantisch hallo! Vandaag is het Valentijnsdag, wat voor sommige gelukkigen onder ons een romantische dag betekend. Mijn blog vertelde vrijdag dat ik geen fanatieke Valentijns-player ben. Maar mijn blog verklapte ook dat ik het stiekem toch wel leuk vind om mijn liefde in de kleine dingen te laten doorschemeren. En zo ook in mijn outfit natuurlijk!IMG_20150213_162022

Mijn stijl is vrij uitlopend. Ik hou van stoer, edgy, vrouwelijk, comfy, uniek en af en toe met een classy touch. Details en accessoires maken vaak voor mij de look: soms kan ik een hele look baseren op één fashion item of accessoire.

Short New Look

De look
Ik ben niet zo van clichés. Bij Valentijn denk je al snel aan rood, roze, bloemetje, hartjes en té sexy. Not for me! Ik ga voor romantisch, stoer en sexy chique. En ook al ben ik niet bepaald een fan van roze, deze zalmkleurige oversized colbert past perfect bij het harde zwart en goud dat in de rest van de outfit terug komt.

Top H&M, Short New Look, Oversized colbert New Look, Zwarte laarsjes H&M, Oorbellen H&M, Lipstick Catrice.

Top H&M, Short New Look, Oversized colbert New Look, Zwarte laarsjes H&M, Oorbellen H&M, Lipstick Catrice.

Ook voor de dames die vandaag (nog) geen Valentijn aan de haak hebben geslagen, volg deze outfit tips op en wie weet sla jij jouw Valentijn vanavond aan de haak!
– Romantisch,
– Geen overkill aan rood of roze,
– Klassieke elementen,
– Donkere of rode lippenstift,
– Unieke accessoires,
– Nude make-up,
– Stoere maar sexy boots met een hakje.

Mijn Valentijns dag
Samen met mijn vriend ben ik Rotterdam Katendrecht opgegaan om foto’s te maken en mijn selfie-stick (ahum..) uit te proberen. Ik moet eerlijk toegeven, zo’n selfie-stick is nog best leuk! Helaas zat het weer een beetje tegen en werden de foto’s geen succes. Wel hebben we een lekkere wandeling er voor terug gekregen én een kijkje in de Fenix Food Factory waar je later meer over zal lezen, zo leuk!

My look2

Dit had ik deze dag aan! Korte stoere laarsjes met een hakje die ik een half jaartje geleden op de markt in Rotterdam heb gekocht. Een panty met ruitjes print van de Hema. De faux leather wijde short is een van mijn laatste aanwinsten van de H&M, looove zulke stoere korte shorts! Daarboven heb ik een kanten crop-top van New Look. Het colbert, de oorbellen en de lipstick van mijn fashion inspiration look hierboven heb ik ook aan! En mijn faux fur jas is mijn winter aanwinst van vorig jaar, geshopt bij New Look.

Nog een leuke liefdes tip! Ben jij bekend met die leuke ‘slotjes brug’ in Parijs? Die brug waar stelletjes hun liefje bezegelen door een slotje met hun namen aan de brug te hangen? Daarvoor hoef je helemaal niet naar Parijs! In Rotterdam heb je óók een bruggetje waar de slotjes zich al verzamelen! Hoe leuk is dat om volgend jaar met je geliefde te doen!
Slotjes brug LR

Deze brug, ook wel het ‘Hoerenlopertje’ genoemd, loopt van Katendrecht naar de Wilhelminapier en spotte ik dit weekend.

Wat vind jij van deze look en heb jij nog leuke tips? Let me know! 
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *