Sieraden post van Vanilla & Vintage en Win 25 euro shoptegoed!

Pakketjes op de mat, daar ben ik dol op! Ik maakte dan ook een klein sprongetje toen ik vanavond thuis kwam na een lange dag op kantoor gewerkt te hebben. Daar lag het, op de mat. Een pakketje speciaal voor mij.

Een tijdje geleden heb ik een blog geschreven over het vrij nieuwe sieradenmerk Vanilla & Vintage. De ontwerpen komen voort uit dingen die inspireren en de sieraden zijn voor een groot gedeelte handgemaakt. Mooie stenen, grote schakels, vacht en leer.
FASHION| Handmade jewlery boho style van Vanilla & Vintage

En als bedankje voor het schrijven van die blog heb ik vandaag een pakketje met sieraden ontvangen, hoe lief is dat! Een aantal items is pas met de nieuwe Lente collectie verkrijgbaar in de webshop, dus ik ben de gelukkige om jou hier een kleine preview te geven! En daarnaast kan je hier ook kans maken om 25 euro V&V shoptegoed te winnen!
Dit zat er allemaal in mijn pakketje:

Een Boho Style ketting met blauwe veer.Boho style ketting V&V

Een armbandje met antraciet donkere steen.

IMG_20150128_193927

Een faux leather & fur armband met gekleurde steen.IMG_20150128_194048

Ring met infinity teken, en mijn favoriet: de oversized ring. Hiermee kan je gemakkelijk de simpelste outfits een unieke en stoere look geven!IMG_20150128_193730

En nu heb jij de kans hier 25 euro shoptegoed te winnen om uit te geven in de webshop van Vanilla & Vintage. Meedoen? Verzin dan een nieuwe naam voor de nieuwe V&V kettingen collectie Lente 2015. De collectie bestaat uit: Pastel kleuren, zwart en wit en hout -, leer-, veertjes-, zilver -, en goud materialen.
Naast 25 euro shoptegoed krijg je natuurlijk ook alle credits op de site voor jouw originaliteit.
Dus wil jij meedoen? Reageer dan hieronder en wie weet krijg jij binnenkort bericht! Meedoen kan tot 13 februari 2015.

En de winnaar is bekend! Marion van der Maat haar naam ICE POP NATURALS wordt de naam van de nieuwe lente en zomer collectie 2015! Congrats!

Benieuwd naar nieuwe winacties? Hou dan mijn blog in de gaten!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *