My Look | Sunny winter day look

Heerlijk, zo’n warm winterzonnetje! Afgelopen week werden we meerdere dagen verrast met heerlijk weer waarbij het zonnetje zich vaak liet zien. En dat betekend voor mij een keer geen dikke legging, oversized trui en dikke sjaal. Ik heb het altijd heel snel koud en moet daar dus rekening mee houden wanneer ik mijn outfit op een winterse morgen aan het uitzoeken ben.
Maar afgelopen dagen leek het wel bijna lente! Dus ik heb met een lekkere wandeling en een luchtige outfit en warme faux fur jas (open!) genoten van het zonnetje.

IMG_20150217_174724

Geen dikke legging vandaag voor mij maar een printed panty. Een faux leather wide skirt geeft een stoere look. Naast veel zwart, wit en grijs heb ik ook veel blauw in mijn kast hangen. Past goed bij mijn blauwe ogen en rode haar. Zo ook dit baby blauwe truitje. Deze is een beetje baggy, zit heerlijk en tucked in past hij goed bij de rok.
IMG_20150217_174940

Deze schoenen spotte ik al lange tijd bij meerdere winkels en ik wilde e zo graag hebben! Helaas liet mijn budget het niet altijd toe en moest ik helaas de etalage weer voorbij lopen. Tot ik ze laatst in de sale tegenkwam bij H&M online! Daar heb ik geen moment over getwijfeld natuurlijk. Love ‘m!
IMG_20150217_174443

De jas houdt mij lekker warm in de schaduw en als het zonnetje achter een wolkje verdwijnt. En mijn look heb ik afgemaakt met een halve knot, makkelijk en snel. Deze halve knot spot ik steeds vaker op straat!
IMG_20150217_174235Jas: New Look
Panty: Hema
Schoenen: H&M
Rok: H&M
Shirt: H&M

Wat vind jij van deze look? XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *