Topshop opent volgende week een flagshipstore in Amsterdam!

Goed nieuws voor ons fashion liefhebbers! Volgende week donderdag opent 1170 m2 aan Topshop-moois in de Amsterdamse Kalverstraat. Gister is onthuld wanneer de winkel haar deuren zal openen, namelijk op 26 februari 2015 om 11.00. Dan kunnen de eerste shop-á-holics naar binnen op de Kalverstraat 48/52. Oh yeah!

Topshop Amsterdam

Ik ben dol op de collectie van Topshop. Vanwege haar unieke prints, designs en kleding modellen; vooral veel stoer, apart, uniek en eindeloos te combineren. Zelf hou ik wel van wat aparts in een outfit en een item van Topshop kan daar zeker aan bijdragen! Ik neem dan zeker ook regelmatig een kijkje op de webshop voor inspiratie en een online aankoop.

Donderdag 26 februari 2015 is Amsterdam dus weer een shopwalhalla rijker: de eerste flagshipstore op het Europese vasteland van Topshop opent haar deuren. Met een oppervlakte van 1170 m2 verdeeld over drie etages inclusief beauty afdeling. Topman, de mannencollectie, is ook in deze vestiging te vinden dus ons mannelijke wederhelft kan gezellig mee shoppen!Naast de Topshop Denim-, Beauty- en Trendlijn zullen ook de Unique-catwalkcollectie, Boutique-lijn en bekende designer collaborations verkrijgbaar zijn in dit filiaal. Dus ja, ook Kendall en Kylies lijn kunnen wij er deze zomer shoppen!
Topshop-opent-een-flagshipstore-in-Amsterdam_img500

Ook leuk: om de komst van de Topshop flagship store in Nederland te vieren worden een aantal Amsterdamse limited editions uitgebracht. De Nederlandse designer Michael van de Ham is ook aan zijn fancy jasje getrokken om een limited edition canvastas te voorzien van zijn iconische prints ter viering van de opening. Ik ben benieuwd!

Ik heb hem dus al geblokt in mijn agenda: donderdag 26 februari 2015om 11.00 uur in Amsterdamse Kalverstraat op nummer 48/52 ben ik bij de grande opening van Topshop! Want ook mijn vader zegt vaak tegen mij dat ik vanwege alle drukte mijzelf toch echt eens even een kleine vakantie moet geven. Volgende week heb ik een weekje vrij, dus nog een extra reden voor een vakantie shop trip naar Amsterdam volgende week!

Hier alvast mijn fav’s die ik hoop te gaan scoren!

5e5ba74354f6e227ec69c3c2298c20bc

Geweldig deze mosgroene hoed met veertjes. Zeker leuk tijdens een bos- of stads wandeling!Sneaker

How cute! Deze baby blauwe sneakers zijn voorzien van lampjes in de zool. Hoe hip is dat, tijdens een festival deze zomer mogen deze mij zeker niet ontbreken! Ik moet ze hebben.
Zonnebril

Deze zonnebril met ronde glazen is een echte must have voor het voorjaar, maar ook voor deze zonnige winterdagen!Ripped jeans topshop

Ook een goede ripped jeans wil ik nog toevoegen aan mijn garderobe!

Ben jij ook bij de opening volgende week donderdag?
See you there! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *