#Fashionspiration | Mijn Fashion Inspiration

Yes, daar is ‘ie dan! Mijn fashion inspiratie is klaar om te delen!

Fashion items die mij inspireren tot een bepaalde look lees je hier, en zie je in de sidebar links van mijn (hoofd)pagina. Als je op de afbeelding klinkt zie je waar deze items vandaan komen en waar jíj dus de look kan shoppen! Ik haal heel momenteel veel inspiratie en items uit de fashion app Fashiolista, een echte musthave voor iedere fashonista! Als je mij volgt via Fashiolista dan kom je via mijn afbeeldingen direct terecht bij de webshops waar jij de look naar jouw eigen garderobe kan brengen!

594f2dd65ed59b0d1858b5892ac13b75

De slideshow mijn sidebar laat mijn laatste inspiratie items zien, en mijn eerste look van vandaag staat er al!

Waar haal jij inspiratie vandaan? Let me know!
Liefs, XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *