FASHIONSPIRATION | The Sunny Look

De heerlijke zonnige winterdagen zetten door dus nog geen tijd voor dikke gebreiden truien (ook al kunnen die echt de outfit maken). Ik heb mij laten inspireren door de collectie die ik gister online spotte op Topshop.com naar aanleiding van de flagshipstore opening volgende week!Ripped jeans Topshop

Deze ripped jeans van Topshop ga ik zeker toevoegen aan mijn fashion collectie. Ik heb er momenteel al eentje, maar deze is van heup tot enkel ‘geripped’ en dus af en toe too much. Deze uitvoering kan altijd en staat nu dus bovenaan mijn wish list!Top River Island

De Red Bardot top van River Island geeft de look naast de jeans een kleine sexy touch. En ik ben weg van bardot rood, past mooi bij mijn haar!Knit Topshop

Het lange vest is de oplossing tijdens een fris winter briesje en geeft met de zwarte flappy hoed van H&M een mystieke feeling. Hoed H&M

Oh en die schoenen! I love ‘m! Ik spotte deze ook op de webshop van Topshop en ik hoop ze binnenkort aan mijn fashion collectie toe te kunnen voegen!Schoenen Topshop

De ketting van Boohoo.com vind ik simpelweg gaaf en past qua vorm en kleur mooi bij het geheel. Ketting Boohoo.com

De witte tas is er een die bij bijna elke outfit past, en waar ook mijn laptop in zou passen. Ideaal dus voor een school-, blog- en/of werk dag!Tas Topshop
Wat vind jij van deze look? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *