Forever 21 walhalla in Rotterdam!

Fashionista’s opgelet! Voor wie het nog niet wist; Forever 21 heeft haar shopdeuren geopend in Rotterdam!

Afgelopen zaterdag was de Grand Opening van dit Amerikaans mode keten. Forever 21 past prima in het straatje van Bershka, Monki, Weekday, New Look en River Island: mooi, betaalbaar, veelzijdig en de items hebben een unieke twist. Hier moest ik bij zijn natuurlijk! Maar helaas… ik zat afgelopen week in Londen (wat natuurlijk ook helemaal geweldig was!) maar waardoor ik helaas niet aanwezig kon zijn bij deze opening. Wél heb ik leuke beelden van de opening ontvangen en in Londen heerlijk kunnen shoppen. Hier lees je van de week meer over!BEPPSNL_opening_Forever21_1000_Fashionistas
Beroemde lifestyle bloggers Larissa en Tara Verbon (Kittehs Cupcakes) en Eva (That City Chic) mochten het lintje doorknippen om de winkel om 09.00 uur officieel voor het publiek te openen. Tegen deze tijd had zich al een bizarre menigte van ruim 1.000 shoppers verzameld!

BEPPSNL_opening_Forever21_shopwalhalla
Win 100 euro shoppingmoney!
Om de opening van de nieuwe winkel in Rotterdam te vieren kunnen fans van Forever 21 de hele week een foto van hun nieuwe outfit op Instagram met de hashtag #F21Rotterdam posten om zo kans te maken op 100 euro shoptegoed. Hmm… toch maar binnenkort een snel shopbezoekje brengen dan?

Ik heb al een aantal favoriete items op de website gespot die ik tijdens mijn eerste bezoek wil scoren!

BEPPSNL_Forever21_rippdress BEPPSNL_Forever21_oorbellen BEPPSNL_Forever21_horloge BEPPSNL_Forever21_hoed

Was jij wel bij de Grand Opening van Forever 21 aanwezig? Hoe was het? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *