H&M Loves Rotterdam

H&M Loves Rotterdam

De grootste H&M van Europa in Rotterdam

Yes, daar is ‘ie dan! De grootste H&M van Europa, in Rotterdam! En als groot aandeelhouder van dit modehuis moest ik natuurlijk tijdens de opening even een kijkje nemen.

Deze 4500 m² tellende kledingkast kwam voorheen alleen nog maar voor in mijn fantasie. Maar nu is hij dan toch werkelijkheid geworden. Na de pre-opening afgelopen woensdag werd vrijdag deze mega fashionstore officieel geopend voor het winkelend publiek. En samen met fashion zusjes Monki en Weekday is er eindelijk ook de Home collectie van H&M te vinden. De combinatie van zilvergrijs, marmerwit en brons zal van deze modeketen zal ook binnenkort in mijn kamertje te vinden zijn.

PhotoGrid_1413883269980

Open en licht. Dat waren een van de eerste dingen die mij opvielen toen ik naar binnen liep. Niet chaotisch pakken, graaien, proppen en wringen. Een frisse uitstraling die bijdraagt aan comfortabel en elegant winkelen mede dankzij de ruime wandelpaden.

In mijn gedachte zag ik mijn uit-vier-delen-bestaande-garderobekast al uitbreiden naar een vijfdelige, toen ik werd aangesproken door een van de medewerksters. Of ik al bekend was met de shopservice van de H&M. “Nee, is dat nieuw?”, vroeg ik . Nee, helaas was dat tot nu toe nog niet duidelijk gecommuniceerd. Maar wat fijn dat het er is! Als je een afspraak maakt krijg je personal shopping service voor drie uur lang. Gratis! Waan je als een echte shopping diva in de ruim ingerichte paskamers van deze vestiging. De paskamers zijn speciaal ingericht voor deze service waarbij je op de sofa kan luieren terwijl de personal shoppers ondertussen de kleding voor je uitzoeken. Maak een afspraak in de winkel, of ga naar de website.

En speciaal voor ons sportieve fashionista’s bevat deze H&M ook de grootste schoenen- en sportafdeling van heel Nederland.Dit is dé H&M store waar al haar concepten te vinden zijn. En ik dus ook!

20141017_193037

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *