I am perfect

Het perfecte uiterlijk, de perfecte outfit, de perfecte man, het perfecte leven. Perfectie, bestaat dat eigenlijk wel? Ben ik perfect? Volgens het modemerk Esprit wel.

Esprit staat voor al die kleine dingetjes die jou uniek maken. Wat de perfecte stijl is, is heel persoonlijk, net als schoonheid en het leven zelf. En wanneer het om mode gaat, zit je altijd goed zolang je een look kiest waar je je prettig in voelt. Je bent perfect zoals je bent.
BEPPSNL_quote_espritOok ik heb onzekerheden en veel tijd en geld gestoken in mijn streven naar een visie van perfectie. Het perfecte lichaam, de perfecte huid, het perfecte haar en de perfecte outfit. Maar wanneer ik er over na denk is perfectie niet een vast gegeven. De ene dag is dit het perfecte kapsel voor mij en de andere dag staat die outfit mij weer beter. Het ideaalbeeld veranderd continu, niet alleen in de samenleving maar ook per persoon en dus ook bij mijzelf. Ik denk dus dat het de sleutel is om open te staan voor de minder perfecte dingen, deze te accepteren en om te zetten in een sterktes. Hier sluit de #ImPerfect campagne van Esprit goed op aan.

Met hun nieuwe herfst/winter campagne willen ze laten weten dat iedereen er mag zijn. Esprit gebruikt voor deze campagne ook geen standard modellen, maar verschillende mensen. Elk mooi op  hun manier gedrenkt in de Jaren ’70 stijl die weer helemaal hot is komend seizoen.
BEPPSNL_#ImPerfect_doemeeHet allerleukste is dat iedereen deel kan uitmaken van de #ImPerfect beweging. Upload jouw foto en maak ook nog eens kans op een limited #ImPerfect tas en exclusieve vouchers. Ik kon het niet laten en ben ook aan de selfieslag gegaan!
BEPPSNL_#ImPerfect_selfieDaarna heb ik nog even uit nieuwsgierigheid de webshop bezocht. En ze hebben echt wel leuke items en een mid-season sale! Dit zijn mijn fav’s:

Een zwarte wollen deukhoed:
BEPPSNL_wollendeukhoed_espritEen blauwe jumpsuit:BEPPSNL_jumpsuit_esprit
En een heerlijke warme trui voor de koudere dagen:
BEPPSNL_trui_esprit

Hoe denk jij over perfectie? En wat vind je van de Esprit campagne? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *