Ik ga op reis en ik neem mee

Op dit moment ben ik even heerlijk aan het genieten van het afgestudeerde leven. Lekker terrasjes pakken, shoppen, zonnen in de tuin, feestjes genieten, beetje werken. Vanzelfsprekend komt dan ook vaak de vraag of je nog op vakantie gaat deze zomer. Maar nee, voor mij zit een vakantie deze zomer er niet in. Want ik ga eind september op reis naar Bali! All by myself…
Enter
Leven uit een rugzak
Dat ik alleen op reis ga vind ik bij lange na het ergste niet. Beter gezegd: ik vind het heerlijk! Wanneer je namelijk alleen op reis gaat hoef je met niks en niemand rekening te houden, behalve de financiën natuurlijk.
Wat ik wel vervelend vind is dat ik moet leven uit een rugzak. Want wat neem je dan als een fashionista allemaal mee?
Blabla
BEPPS_NL_packingAfbeelding: Pinterest
 Enter
Backpacken in stijl: mission impossible?
Toen ik vroeger met papa en mama op vakantie ging werden ze gek van alle spullen die ik mee nam met kamperen. Onder het mom van ‘je zal maar net dat ene ding vergeten’ nam ik zelfs mijn hele parfumcollectie mee. Die zette ik dan netjes neer op het plankje boven mijn bed in de caravan. Om nog maar niet te spreken over alle kleding die ik meenam. En nu moet ik vijf weken lang leven uit een rugzak?! Ai…
Enter
Zo bereid ik mij voor!
Fashion en backpacken lijken net als vuur en water. Want hoe krijg ik al die leuke outfits in die ene rugzak? Gelukkig heb ik het voordeel dat ik naar een warm land ga. Shorts, crop tops en luchtige jurkjes nemen namelijk niet zo veel ruimte in als warme truien en spijkerbroeken.
Maak een selectie!
Om niet als de standaard backpacker (lees: vieze voeten, slippers en vet haar) voor de dag te komen is het belangrijk om een selectie te maken. Maak groepjes van de kleding die je hebt en maak vanuit daar de keuze. Zo voorkom je te veel kleding mee te willen nemen.
 Blabla
Sneakers
Sneakers, of sportschoenen, zijn echt een must om mee te nemen als je gaat backpaken. Ze nemen redelijk wat ruimte in dus trek ze alvast aan voor in het vliegtuig. Dat scheelt weer ruimte in de backpack!
BEPPS_NL_Sneakers_elisestore
Enter
Sandaaltjes
Een leuk en comfortabel sandaaltje mag natuurlijk niet missen in de backpack!
BEPPS_NL_Sandaaltjes_HM
Blabla
Shorts
Shorts nemen weinig ruimte in en zijn altijd goed! Ik neem er twee of drie mee: een high waist, low waist en een lekker sportshort voor wanneer ik aan de Balische yoga-lessen ga deelnemen.
BEPPS_NL_Short_HM
Playsuits
De korte versie van een jumpsuit, de playsuit. Zo hoef je niet na te denken welke combinatie je aandoet, een short en top in één! Het draagt heel makkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit. Ook perfect te combineren met sandaaltjes of sneakers.
BEPPS_NL_Playsuit_primark
Maxi-dress
Een luchtige lange jurk is sowieso een musthave voor late strandavonden. De jurk neemt weinig ruimte in, zit lekker en ziet er samen met een leuke ketting superleuk uit.
BEPPS_NL_maxidress_Primark
Crop tops
Leuk, fris, comfortabel en fashionable. Wat moet ik nog meer zeggen?!
BEPPS_NL_croptop_newlook
Hoedje
Een hoedje is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens een goede bescherming tegen de zon en warmte tijdens het backpacken. Het hoedje zelf kan je opdoen als je het vliegtuig instapt. Dat scheelt ruimte in de backpack en zo wordt het hoedje niet geplet.
BEPPS_NL_Hoed_river_island
Blouse
Ik vind een katoenen (boyfriend)blouse een echte musthave om mee te nemen op reis. Het is lekker luchtig en je kan het op vele manieren dragen. Ideaal voor de zwoele avonden. En om ruimte te besparen in de backpack kan je de blouse vast aantrekken voordat je het vliegtuig instapt.
BEPPS_NL_Blouse_H&M
Jeans
Ook deze zijn onmisbaar, al is het alleen maar voor in het vliegtuig (waar het vaak onwijs koud is). Ik zelf neem mijn ripped boyfriend jeans mee. Deze zit superfijn en is enigszins nog comfortabel in het warme weer op Bali. Ook leuk te combineren met een crop top!
BEPPS_NL_Rippedjeans_TopShop
Maxi-rok
In combinatie met een crop top of simpel hemdje, sandaaltjes en hoedje heb je weer een superleuke outfit!
BEPPS_NL_Maxirok_Topshop
Kimono
Een echte musthave en staat superleuk op een short, simpel hemdje en sneakers.
BEPPS_NL_Kimono_1_HM
Bikini’s
Deze mag niemand vergeten! Kies een of twee leuke bikini’s uit and you’re ready to go!
BEPPS_NL_Bikinis_Primark
Dit zijn de mode musthaves die voor mij als fashionista belangrijk zijn om mee te nemen wanneer ik ga backpacken, naast de standaard ondergoedjes en tops natuurlijk. Ben ik volgens jou toch iets vergeten? Laat het mij dan weten!
Enter
Enter
Heb jij ervaring met backpacken als fashionista en heb je tips voor mij? Please, Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *