Ik probeer een eyeliner hack!

Een eyeliner aanbrengen is een veelvoorkomende dagelijkse struggle van ons vrouwen. Heb je het eindelijk voor elkaar gekregen om langs je rechteroog een mooie winged line neer te zetten, lijkt die aan de linkerkant meer op de bochel van Quasimodo.

Nu bestaan er meerdere tips, tricks en hacks om die zwarte lijn met precisie en symmetrie aan beide kanten aan te brengen. Zelf geef ik de voorkeur aan de losse pols. Dat betekent, als het niet lukt eraf halen en gewoon weer opnieuw beginnen. Toch heeft mijn nieuwsgierigheid het gewonnen en heb ik de welberaamde plakband truck uitgeprobeerd. Wil je weten hoe het ging? Lees dan snel verder!BEPPSNL_EYELhack_Catrice_eyeliner

Benodigdheden zijn niet meer dan gewone plakband en een goede eyeliner. Zelf gebruik ik de waterproof liquid liner van Catrice. Deze heeft een vrij natte substantie (maar niet waterig dun) en een fijn sponzig kwastje. Daarnaast droogt hij snel, is waterproof en blijf supergoed zitten!
Ik begon met een strookje plakband. Deze plakte ik strak langs de onderkant van mijn oog. Hierbij lette ik er op dat de bovenste lijn van het plakband wijst naar de onderste hoek van mijn wenkbrauw.

BEPPSNL_EYELhack_plakband
Vervolgens heb ik met de eyeliner een strakke lijn langs mijn wimperrand in lijn met de plakband getrokken. Daarna heb ik het gedeelte tussen de lijn en mijn wimpers ‘ingekleurd’. Dankzij de plakband heb ik hierbij geen rekening hoeven houden met de randjes in mijn ooghoek!

BEPPSNL_EYELhack_aanbrengen_eyeliner
En zo deed ik ook bij mjjn linkeroog.

BEPPSNL_EYELhack_links
Na het weghalen van de plakband viel mij direct op dat er een wit vlak zat. Ik had namelijk, zoals altijd, eerst mijn rouge en poeder aangebracht omdat dit onder de eyeliner moet vallen. Nu was dit geen probleem want met wat kleine veegjes was de witte vlek zo weggewerkt!

BEPPSNL_EYELhack_resultaat2
BEPPSNKL_EYELhack_resultaat

Uiteindelijk was ik zeker tevreden over het resultaat. Het scheelt een hoop geklieder en tijd. Daarbij is de kans van symmetrie een stuk groter. Maar ik moet zeggen dat het gevoel van plakband rakelings langs je oog even wennen is!

Wat vind jij van deze eyeliner hack? Heb jij het al eens geprobeerd?
Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *