De bandana is hot!

Ik kom ze in steeds meer looks tegen, op straat en in magazines. De bandana is helemaal hot en het fashion item van deze (na)zomer! Een tijd geleden heb ik ook al een blog geschreven over hoe je een bandana in je haar kan dragen. Maar het is niet alleen een toffe haar accessoire, het is ook een superhandig fashion item waarmee je je simpele outfit een unieke touch kan geven! Wil je weten hoe? Lees dan snel verder.

Bandana+jeans
Draag hem in de riemlussen van je jeans of short. Een jeansshort met een simpel hemdje, sneakers en een bandana zorgen voor een stoere look!

BEPPS_bandana_short_up

 

Bandana in het haar
Een bandana als elastiek om je knot of staart.

 

Bepps_bandana_haar

 

Of als haarband á lá Brigitte Bardot!

 

BEPPS_bandana_head

 

Bandana als enkel- of polsband
Ik vind het ook leuk om de bandana als enkelband of polsband te dragen. Deze versie heb ik nog niet vaak voorbij zien komen!

 

BEPPS_bandana_pols_3

 

Bepps_bandana_enkel

 

Bandana als choker
Als choker om je nek is ook een leuke twist!

 

BEPPS_bandana_nek_2

 

Bandana+tas
En om je tas een unieke opkikker te geven kan je hem om de hals van je tas knopen.

 

BEPPS_bandana_tas

 

Ik ben zelf helemaal fan van de bandana. Ik zal ‘m ook zeker vaak als uniek fashion item combineren met mijn outfits als ik op reis ga naar Bali. Je kunt ‘m gemakkelijk (in meerdere kleuren) met bijna elke look combineren. De bandana is het fashion item van deze (na)zomer!

Heb jij nog een leuk idee voor de bandana als fashion item? Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *