Knap rugzakje

Ik heb er een zwak voor; tassen. In alle vormen en maten. Stoer, robuust, elegant en sjiek. Breed, smal, groot of klein. Een tas is een functioneel accessoire en voegt iets toe aan een outfit. Maar nu merk ik dat ik tijdens mijn afstuderen een lichte irritatie begin te ontwikkelen voor het dragen van tassen.

In een kleine tas kunnen niet al mijn spullen (lees: agenda, fles water, thermosfles thee, oplader van mijn laptop, saladebakjes, deo, notitieboek, etc.) en een grote tas wordt irritant omdat ik ook nog een laptoptas draag en met winterse buien een paraplu. Af en toe voel ik mij net een brugpieper die met té veel spullen en boeken stuntelend door de gangen loopt te strompelen. Maar waar kan ik dan mijn spullen in kwijt waar ik niet onhandig mee loop te sjouwen. Het antwoord: een rugzak.BEPPSNL_knap_rugzakje_

Afbeelding: Pinterest

Een rugzak? Een rugzak is een zak, die hang je op je rug. Een zak…op je rug. Klinkt niet erg aantrekkelijk. Toch zijn er echt wel een hoop leuke en mooie rugzakken te vinden! Ook mooie en functionele accessoires die iets toevoegen aan jouw outfit. Dus ik heb een aantal rugzakken op een rijtje gezet waar ik toch wel heel erg blij van word!

Rugzak - H&M

Rugzak: H&M

BEPPSNL_knap_rugzakje_Even&Odd

Rugzak: Even & Odd

BEPPSNL_knap_rugzakje_Topshop

Rugzak: TopshopBEPPSNL_knap_rugzakje_Primark

Rugzak: Primark

BEPPSNL_knap_rugzakje_Topshop

Rugzak: Topshop

BEPPSNL_knap_rugzakje_Monki

Rugzak: Monki

BEPPSNL_knap_rugzakje_H&M

Rugzak: H&M

Welke rugzak vind jij het leukst? Let me know! XoXo

2 thoughts on “Knap rugzakje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *