Le Volume de Chanel

Mascara Must-Have

Mademoiselle Coco, maar weinig op deze wereld kennen die naam niet. In haar tijd heeft Coco Chanel heel wat stof doen opwaaien, met haar ideeën over mode die anders waren dan de gemiddelde gedachtegang. Zij was de grondlegger van de Garçonne-stijl; zij die het gemakkelijke en draagbare kleding voor vrouwen ontwierp.En ja, draagbare kleding hebben we nu in alle maten, merken en prijzen. Maar in het geval van mascara is het nog wel eens een dingetje. Mooie losse wimpers, meer volume, waterproof en geen geplak.

Onlangs kocht ik de birthday issue van ELLE Magazine in combinatie met de eerste Harpers Bazaar uitgave. Hierbij ontving ik ook een sample van de Le Volume de Chanel mascara. Nu laat ik meestal samples van magazines links liggen, maar naar deze Chanel was ik toch wel erg nieuwsgierig!

20141011_190020

Datgene dat ik zocht in een goede mascara was volume. Wat voorgaande mascara merken mij beloofde werd niet bepaald waargemaakt. Maar Le Volume de Chanel geeft mijn kleine wimpers nu wél die volume boost.

Voorlopig ben ik voorzien met deze sample, maar binnenkort ga ik het origineel aanschaffen. Dan lees je meer over de waterproof versie van Le Volume de Chanel. Wel zo handig, met de herfst in ons vooruitzicht!

Ook verkocht? Deze mascara is verkrijgbaar in drie kleuren: 10 Noir (zwart), 20 Bleu (blauw) en 30 Prune (donkerpaars). Le Volume de Chanel mascara kost rond de €30 en is te koop bij parfumerieën zoals Douglas en ICI Paris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *