Jeugdsentiment & fotografie

Heb jij dat ook soms, zo’n moment dat je allemaal “oude” foto’s in stoffige fotoalbums terug gaat kijken? Heerlijk vind ik dat af en toe, om in stoffige fotoalbums of computer-afbeelding-mappen te kijken. Babyfoto’s, tiener foto’s, foute vriendjes foto’s en foto’s uit de tijd dat je jezelf aan het ‘ontplooien’ was. Nou, dit laatste segment was ik zojuist aan het doorspitten en ik vind ze, eerlijk gezegd, toch nog wel het delen waard.

In een tijd hier ver vandaan, was ik ooit een student aan de kunstacademie in Breda. Het was een geweldig oud klooster waar ik studeerde nabij het levendige studentikoze centrum van Breda. Ik was net 18(!!!) toen ik begon met deze studie, de eerste in een reeks van drie verschillende waarvan ik de laatste nu op mijn 25e(!!!) bijna aan het afronden ben.
Dus ik zit zojuist wat verjaarde foto’s te bekijken, toen ik terecht kwam op mijn blogspot waar ik destijds bijna al mijn (school)projecten op plaatste. En aangezien ik nog steeds geïnteresseerd ben ik fotografie deel ik hierbij mijn pareltjes uit mijn pubertijd!

Nu ben ik benieuwd, wat vind jij er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *