Orange Is The New Black S3

Pak je oranje blouse maar uit de kast want dit seizoen kleurt dubbel oranje! Naast dat het een van dé modekleuren van komend seizoen is, is ‘het’ eindelijk daar: seizoen 3 van de o-zo-geweldige serie ‘Orange Is The New Black’. Yes!

Afbeelding: popsugar.com

Afbeelding: popsugar.com

Voor een échte serie met een goed verhaal en een dosis humor kijk ik graag naar de dames in de oranje ‘jail suits’. Ik hoorde een van mijn vriendinnen vorig jaar over deze Netflix serie en was al snel een kijkje gaan nemen. Na de eerste minuut was ik direct verkocht. Geweldig!

Dat was alleen wel bijna een jaar geleden. De makers van de serie hebben ons wel laten wachten. Maar de release datum is dan eindelijk bekend! Juni 12 komt seizoen 3 uit in de VS. Maar ook in Nederland kunnen we vanaf 12 juni weer gaan bingewatchen!

Afbeelding: popsugar.com

Afbeelding: popsugar.com

De serie
Orange is the new black is een Netflix-original serie gebaseerd op een waargebeurd verhaal van de autobiografie ‘Orange Is the New Black’: geschreven en beleefd door Piper Kerman. Met in de hoofdrol Taylor Schilling is OITNB inmiddels genomineerd voor veel belangrijke televisieprijzen waaronder Golden Globes en Emmy’s.
16xwatwijnietwistenoveroitnb

Oranje de kleur van komend seizoen
Ook de fashion trends volgen deze serie want oranje is een van dé kleuren van komend seizoen. Zo spotte ik ook al deze geweldige items waar je in gezien mag worden!

Rok - River Island

Rok – River Island

Blouse - Zalando

Blouse – Zalando

Ketting - H&M

Ketting – H&M

Colbert - River Island

Colbert – River Island

Bloemenkrans - H&M

Bloemenkrans – H&M

Ken jij alle ins & outs van OITNB en wat vind jij van deze serie? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *