Yay, it’s friday!

Het zonnetje schijnt al dagen, dat betekent een terrasje pakken! Al helemaal op een vrijdagmiddag wanneer ik klaar ben met school. Ik heb namelijk ook het geluk dat mijn school zich op de Blaak bevindt, naast de oude haven (Rotterdam). En juist daar is het heerlijk vertoeven in een warm zonnetje.

Shoppen!
Zodra ik op tijd klaar ben met school wandel ik altijd even de stad in. Lekker winkelen of slenteren door de Markthal. Ik bedacht mij dat ik nog twee Fashioncheque’s had, dus het werd shoppen! Uiteindelijk heb ik deze drie tops van New Look gekocht:

IMG_20150314_091413IMG_20150314_091526IMG_20150314_091600

Na mijn aankopen nam ik een wandeling door de Markthal. Ik vind het heerlijk om daar rond te struinen. Als je er nog niet bent geweest, is het zeker een aanrader!

Rosé en bitterballen
Toen werd het tijd voor een terrasje! Ik kan niet wachten op de warme zonnige dagen. Met vriendinnen of mijn vriend ben ik bijna dagelijks op een terras te vinden in de Rotterdamse binnenstad. Zodra de lessen afgelopen zijn, verplaats ik mij naar een stoel in de zon.

Zo ook vandaag. Ik vond dat het tijd was om te genieten van het zonnetje en een wijntje. Daar zit ik dan. In het gezelschap van rosé, broodje met smeersels en een portie bitterballen (waar ik mijn mond hevig aan heb verbrand!) Maar ó wat is het heerlijk!IMG_20150314_091642

Have a nice weekend!

Pak jij ook je eerste terras dit weekend? Let me know! 
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *