LifestyleLab

Heerlijk, mooi en eerlijk.

header

Proeven, ruiken, proberen, testen, voelen, maken en meenemen. Het LifestyleLab 9 oktober 2014 was een heerlijk en prachtig succes. Ik waande me in een lab tussen de Amsterdamse grachten op een lifestyle event, gerealiseerd door MissPublicity en We PR.

Chocolade werd als een pure overdosis gepresenteerd. De charmante Ierse mannen van het duurzame Broderick’s stonden in hun huiskamertje klaar om hun chocola persoonlijk te presenteren. Mega lekker, maar wel een compenserende work-out nodig de volgende dag.
De raw chocolade van Lovechock is dieet bewuster; een combinatie van superfood, raw chocolate, noten en fruit. Nieuw is de zevende smaak in het Lovechock assortiment; Pecan/Maca. Donkere, intense, rauwe chocolade en het wonderstofje maca dat bekent staat als lustopwekkend en potentie verhogend. Nu ben ik nooit echt een liefhebber van pure chocolade geweest, maar dit rauwe chocolaatje heeft mijn snoephart gewonnen.

20141009_112839

Broderick's


 

Ook de dranksector werd goed vertegenwoordigd. Een prachtige spiegel tafel van het zoete wijnmerk Canei trok bijna alle aandacht. Maar ook voor de non-alcoholisten onder ons werd heerlijke thee van Celestial geschonken. Met een sprongetje van blijdschap nam ik deze thee. Want met de nieuwe smaak Sleepytime Green, zonder cafeïne, kan je mij als tea-addict heel erg blij maken. Vooral met de koude dagen die we tegemoet komen.

En toen was daar het moment. Het moment van honger in de zin van High Cuisine. Fushion restaurant Umami maakte live sushi klaar. Ik keek er al heel de dag naar uit en het voelde stiekem ook een beetje als mijn moment. Naast dat het er fushion uit zag smaakte de sushi van Umami ook heerlijk.

20141009_125005

20141009_132705

De echte smaken van de zee kwamen van Toujours met de etagiaires Fruita de Mer, klaar om van te proeven.

Wat ik ook geweldig vond was de organisatie van OneGo events. Deze twee lieve dames verzorgden persoonlijk een zeepworkshop die momenteel ook wordt verzorgd tijdens de expositie 1001 Inventions in het Postkantoor in Rotterdam. Om de workshop van de organisatie zelf te krijgen is toch echt wel een eer.

20141009_131024

Tijdens de afsluiting met een gezellige borrel van Barefoot wijnen konden we genieten van de lekkere vers gegrilde vleessoorten van Koopeenkoe.nl. Hier kan je online eerlijk, duurzaam en diervriendelijk vlees van de koe bij de boer kopen. De koe wordt pas geslacht als elk stukje koe is verkocht. Betaalbare biefstukken dankzij crowd butching.

Conclusie; het LifestyleLab was een mooi, lekker, sfeervol en geslaagd evenement.

#Bepps @lifestylelab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *