April Fools Day

Vandaag was het zo ver, de grappenmakers onder ons mochten weer in hun handjes wrijven. Het was 1 april, ofwel April fools day. Ik was de gehele dag aan het werk, ook daar konden de grappen en vooral moppen niet voorgehouden worden. En tijdens mijn lunchpauze kwam ik leuke en bijzondere verhalen tegen.

Loslopende beer in Diergaarde Blijdorp
Zelf kreeg ik vanmiddag een persbericht binnen over een ontsnapte beer in Diergaarde Blijdorp: Deze beer zou tijdens zijn wandeling door Diergaarde Blijdorp op 1 april menig bezoeker de stuipen op het lijf gejaagd. Bij het lezen van de titel en de datum had ik al het vermoeden dat het een grap zou zijn. En bij het zien van de bijgevoegde afbeelding wist ik het zeker; dit was een leuke marketingactie van de Bezorg Beer!
Beer in Blijdorp (LR)
Leeftijd rijlessen verlaagd naar 13 jaar
Op Facebook zag ik zojuist een bericht van NOS Journaal, over de verlaging van de minimale leeftijd waarop je in Nederland je rijbewijs mag halen. Leren autorijden op je 13e en je rijbewijs halen als je 14 jaar bent. Volgens dit nieuwsbericht kan dat voortaan voor veel kinderen in Nederland. Na een geslaagde proef met rijlessen vanaf 16 jaar, is de leeftijd opnieuw verlaagd. Klik hier om te kijken of je in jouw regio mag lessen vanaf je 13e!

Rijlessen vanaf 13 jaar

Bron: Jeugdjournaal.nl

Zombie attack
Ken jij dat ‘verborgen camera’ filmpje uit Brazilië, waarbij mensen in de lift vast komen te zitten? Tijdens dat de lift vast komt te zitten flikkert plots het ligt. En dan, zodra de lichten weer aan zijn, staat er opeens een meisje (“spook”) in de lift. En dat wordt natuurlijk gillen voor diegene die nietsvermoedend in de lift zitten. Ook zo’n zelfde grap wordt uitgehaald bij een bushokje waar plots een levende Chucky (Childs Play films) uit komt rennen.
Dezelfde makers hebben nu een grap uitgehaald met nietsvermoedende metro reizigers die midden in de nacht in een bijna verlaten metro bij hun laatste halte aankomen. Wat er dan gebeurt! Ik zal je verklappen; ik zou het op een rennen zetten!


Mona komt met de Foodie Pudding
Ook dit was een bijzonder Facebook ‘statement’: de foodie pudding van Mona!

Mona Foodie Pudding

Bron: Frankwatching.n

Heb jij nog een leuke 1 april grap meegemaakt? Of heb je er zelf een uitgehaald? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *