Mijn 5 favoriete winterkleuren

Het wordt winter. En dat betekent; inpakken! En dan bedoel ik niet de sinterklaas of kerstcadeaus. Nee, ik bedoel onszelf inpakken! Ik ben altijd blij als ik mijzelf mag inwikkelen in die grote, donzige, warme dekens, mutsen en leuke wollen hoeden. Maar ook de donkere kleuren voor op je nagels, coltruien met prints en winterse sneakers maken mij gelukkig in deze donkere dagen. Dus daarom heb ik een lijstje winter items opgesteld in mijn favo kleuren waar ik deze winter blij van word!

Mijn favoriete winter kleuren
Donkere dagen vragen om donkere kleuren. Ik ben helemaal weg van de kleuren bordeauxrood, mosgroen, donkerpaars, donkerblauw en uiteraard zwart. Tijdloos en klassiek!

Bordeauxrood
Vorig jaar was het al een van mijn favoriete kleuren. En dit jaar zet deze trend zich nog voort. Dus ik zeg; Go red!

Mosgroen
Een ding dat mij altijd blij maakt zijn mooie gelakte nagels. En dan niet de nagels die eruitzien als een versierde kerstboom. Nee, gewoon een mooi lakje in een van mijn favoriete winterkleuren. En mosgroen is daar een van!

Donkerpaars
Vorig jaar al helemaal hot, en dit jaar ook niet te missen: diep donkerpaars. Vooral op de lippen maakt deze kleur mij blij!

Mosterdgeel
Deze kleur is niet meer weg te denken uit het ‘fashion straatbeeld’. Het heeft bij mij even geduurt, maar nu ben ik er ook weg van! Een echte musthave kleur deze winter!

Tijdloos zwart
Zwart is tijdloos en eigenlijk in elk seizoen vertegenwoordigd. Leuk als basis en gemakkelijk te combineren met wat andere donkere kleuren voor een warme winterse look!

Wat zijn jouw favoriete winterkleuren? Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *