Mijn favoriete budget make-up merken

Regelmatig wordt mij de vraag gesteld waar ik nu die mooie lippenstift of nagellak heb gekocht en hoe duur het is. Wanneer ik de prijs vertel, zie ik de verbaasde gezichten.

Mijn favoriete make-up merken, Catrice en Essence. Ik kan je eerlijk vertellen dat (bijna!) alle make-up die ik op dit moment bezit óf van Catrice, óf van Essence is.

Mooie prijs-kwaliteit!
Twee geweldige merken voor een bijzonder mooie prijs. Als student moet ik mij toch aan een bepaald budget houden. Graag zou ik ook een make-up lade vol met MAC producten willen hebben, maar dat vindt mijn portemonnee op toch wat minder fijn. Gelukkig zijn daar Catrice en Essence. De kwaliteit die zij leveren vind ik super goed, en de prijs die je er voor betaald is naar mijn mening minimaal! Ik heb met deze merken serieus vaak betere ervaringen dan bij een hoop duurdere merken!

BEPPSNL_Catrice_makeup
Als ik moest kiezen tussen Catrice of Essence…
Over het algemeen vind ik de collectie van Catrice net even wat mooier. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik altijd meer onder de indruk ben van de producten van Catrice dan die van Essence. Qua look, feel en kwaliteit. Catrice is een klein beetje duurder, maar de producten en kleuren zijn net wat chiquer zowel qua verpakkingen als qua kleuren. Essence is toch wel een typisch jonge meiden merk, vooral te zien in hun advertisement afbeeldingen en op de website. Toch zijn de producten qua styling al wel een stuk vooruitgegaan afgelopen jaren. En de gellak van Essence is ook echt super. Daarnaast hebben ze ook vele leuke tools om je nagels te pimpen zoals stamps, liners en sponsjes.

BEPPSNL_Essence_makeup
Geweldige winterse lippenstift
Beide merken hebben op dit moment echt hele leuke matte lippenstift collectie met de mooiste winterse kleuren! De superstay factor is bij deze stiftjes zeker aanwezig

Lees ook: 10x Bijzondere en leuke lipstick weetjes

BEPPSNL_Lippenstift_Catrice

Groter assortiment bij mijn Kruidvat
Ik heb ook nog eens het geluk, dat in mijn dorp een grote Kruidvat gevestigd is. En deze heeft een uitgebreid assortiment van Catrice en Essence. Ik waan me hier altijd als een klein kind in een snoepwinkel en kan het ook echt niet laten om weer wat leuke items mee te nemen!

Ben jij ook zo gek op de producten van Catrice en Essence, of heb jij nog andere favoriete budget make-up merken? Let me know!
XoXo

2 thoughts on “Mijn favoriete budget make-up merken

 1. Liennnn!
  This is why we’re friends! Heb je de Luxury Lashes Volume mascara (met cashmere protein) van Catrice al geprobeerd of de Prime and Fine mattyfying powder??

  -XX- Tess

  • Lieve Tess,

   Bedankt voor de tips mop! En de marcara heb ik al, super! De poeder heb ik niet, maar ik draag dan ook alleen liever wat blush! See you soon 😉 !
   XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *