Nieuwe (sport)periode én outfits!

Sporten in de vakantie? Ja, natuurlijk! Aangezien ik niet op vakantie ga (dit jaar voor mij een staycation) heb ik veel tijd om lekker te gaan sporten en aan mijzelf te werken. Over iets meer dan een maand begin ik aan mijn afstudeer jaar, dus nu nog even lekker alle tijd voor mijzelf.

Fit is the new skinny
Mijn doel is om meer spierkracht op te bouwen. Ik hoef niet ‘breder’ of ‘groter’ te worden zoals het in mannentaal ook wel genoemd wordt. Nee, voor mij graag een fit en strak lichaam. Al zou ik een vrouwelijke sixpack niet vervelend vinden! Zoals ze nu zeggen, fit is the new skinny!

Ik ga nu twee- tot drie keer per week naar de sportschool waar ik samen met mijn vriend aan mijn krachttraining werk. Daarbij ga ik ook een keer per week hardlopen, zo’n acht tot tien kilometer. Hardlopen vind ik heerlijk en zo houd ik ook mijn conditie lekker op peil! Wanneer ik weer naar school ga probeer ik alsnog twee keer naar de sportschool te gaan, en een keer per week hard te lopen.

Outfit motivatie
En wat motiveert nu beter dan sporten in een leuke en comfortabele outfit? Vaak vond ik het lastig om een leuke outfit bij elkaar te zoeken, dat ook nog eens goed zat. Vooral sportbh’s zijn een lastig item wanneer het aankomt op vrouwen en sporten. Maar gelukkig heeft de H&M tegenwoordig een erg leuke sportcollectie, voor een leuk prijsje! Vooral in de nieuwe collectie zitten een hoop leuke items!
Bekijk hier de film met alle items en wordt ook gemotiveerd!

 

Deze items heb ik al aangeschaft!
Beppsnl sportbh H&M Beppsnl sportbroek H&M Beppsnl sportmusthave haarbandBeppsnl sporttop H&MBeppsnl sportshort H&M
Sport essentials
Om je nog meer te motiveren en ook lekker te gaan sporten heb ik hier mijn sport essentials op een rijtje gezet.

Bidon (van Modemusthaves.com)This could be vodka bidon
– Sportarmband voor je telefoon (van H&M)Beppsnl sportmusthave armband– Sporthanddoek (van Modemusthaves.com)Beppsnl sportmusthave handdoek– Hippe haarband om de lokken uit het gezicht te houden (van H&M)Beppsnl sportmusthave haarband

PS. Bij de Primark hebben ze tegenwoordig ook superleuke sportoutfits en items!

Heb jij nog ergens leuke sportoutfits of essentials gespot? Let me know!
XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *