Over mij

Hoi!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn verhaal! Ik zal mij eerst eens even voorstellen. Ik ben Eline Renes, de Fashion & Lifestyle blogger op bepps.nl. Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met deze blog. Na lang zoeken, veel uitproberen en gewoon doen heb ik eindelijk de kaders voor BEPPS kunnen vormen. Eerlijk, persoonlijk, en mooi mijzelf. Deze kaders vormen de kern voor mijn blog. Maar goed, nu meer over mijzelf!

My life so far…
Ik ben dit jaar gestart met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding Leisure Management, heb mij gespecialiseerd in PR & Storytelling, kreeg een baan bij een tof communicatie bureau en heb een fantastische backpackreis op Bali achter de rug.

Wispelturig wordt veelzijdig
Ik ben vroeger altijd erg wispelturig geweest. Hierdoor wist ik niet zo goed wat ik met mijn energie aan moest. Waar kon ik al mijn enthousiasme kwijt? Toen ben ik ben gaan schrijven, onderzoeken, verzamelen en meer gaan schrijven. Waarom niet online, dacht ik.  En omdat mijn ouders mij van kleins af aan Bepps hebben genoemd, ben ik onder dit alias gaan bloggen. En zo is Bepps.nl geboren.


Ik ben dol op shoppen en doe in mijn vrije tijd graag leuke dingen zoals naar de film gaan, genieten van hapjes en drankjes met vrienden en sporten. Op mijn blog lees je over mijn fashion & lifestyle en wat mij in het dagelijks leven bezig houd. Ben je benieuwd? Lees dan lekker verder en laat vooral een berichtje achter. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs, Eline!

XoXo

Disclaimer
Bepps.nl is mijn persoonlijke blog en, tenzij anders vermeld, zijn alle teksten, foto’s en afbeeldingen door mij zelf geschreven en gemaakt. Zou je graag gebruik maken van een foto of stuk tekst vraag dan eerst om toestemming. Dit kan via info@bepps.nl. Bij het plaatsen van een foto of stuk tekst plaats dan altijd een link naar mijn blog.

Wanneer een artikel wordt gesponsord door middel van gratis producten of andere middelen zal ik vermelden dat het een gesponsord artikel is. Een artikel dat in samenwerking wordt geschreven zal ik eveneens vermelden onder in samenwerking met… .
Het behouden van mijn mening en mijn persoonlijke insteek is en blijft het belangrijkste voor mijn blog. Dus een gesponsord artikel zal hier geen invloed op hebben.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *