Paper Towns giveaway!

Een onbekende plek waar je graag je toevlucht zoekt, een plek die niet op een kaart staat aangegeven, een ‘paper town’.

Paper Towns
Afgelopen week is de verfilming van de tweede bestseller van schrijver John Green, Paper Towns, uitgekomen op Blu-ray en DVD. En ik mocht hem reviewen. Niet vervelend toch?!

Topmodel Cara Delevingne heeft haar eerste hoofdrol bemachtigd en ik moet toegeven, ze doet het niet verkeerd! Ze speelt Margo in de film, het raadselachtige buurmeisje.Haar tegenspeler Quentin (Nat Wolff) is tot over zijn oren verliefd op zijn buurmeisje Margo. Op een nacht komt Margo door zijn raam geklommen en beleven ze een bijzonder avontuur. Maar de volgende morgen is het raadselachtige buurmeisje verdwenen, zo dol op mysteries dat ze er zelf een is geworden. Al snel ontdekt Quentin kleine hints en broodkruimels die Margo voor hem heeft achtergelaten zodat hij haar kan vinden. Samen met zijn vrienden begint Quentin aan een meeslepende roadtrip om Margo te zoeken, op zoek naar de onbekende plek en zijn mysterieuze liefde.
Bekijk hier de trailer!


Review

Het is zeker een leuke film waar ik ontspannen naar heb gekeken. Geschikt om met vriendinnen naar te kijken maar ook, zoals ik heb gedaan, met vriendjelief. Zoals vaker in Amerikaanse roadmovies het geval is, blijkt ook hier de reis belangrijker dan de bestemming. Leef in het moment! En vooral na de vorige tranentrekkende film The Fault in Our Stars (ik kon gaan zwemmen in de bioscoop!) die afkomstig is van dezelfde schrijver als het boek Paper Towns, hield ik hier gelukkig een vrolijk gevoel aan over.
Dit is wat Cara delevingne over de film te zeggen heeft.
Giveaway
Naast het feit dat ik zelf een Blu-ray ter review heb ontvangen geef ik er ook nog een weg! Een unieke film met bijna een uur aan extra’s! Wil jij een avondje bankhangen samen met je vriend of vriendinnen en deze film kijken? Volg dan de volgende stappen en doe mee!
– Volg mij op Facebook
– Volg mij op Instagram
– Laat onder deze blogpost en/of onder de posts op mijn social media weten waarom jij de Blu-ray wilt hebben!
Op mijn verjaardag, 8 December, maak ik de gelukkige winnaar bekend!
BEPPSNL_BLU_RAY_2
#MyPaperTown
Maar ik heb nog een leuke actie! Deel via Twitter of Instagram jouw favoriete romantische plek met #mypapertown en maak kans op een plek in de My Paper Town Google Map en officiële Paper Towns prijzen! Een Paper Town is in dit opzicht een onbekende plek waar je graag je toevlucht zoekt met je liefde. Een romantische plek waar je jezelf kunt zijn, een uitvalsbasis. Op www.mypapertown.nl staat nu een grote Google Map met de favoriete Paper Towns van online influencers en die van jou kan daar ook tussen komen! Kan jij mijn #MyPaperTown vinden? (dan maak je extra kans!)

Wil jij de Blu-ray hebben? En wat is jouw Paper Town?
Let me know! XoXo

 

- Gesponsord

7 thoughts on “Paper Towns giveaway!

 1. Ik heb veel goede reviews gelezen over de film Paper Towns! De film waarin Cara Delevigne haar acteerdebuut maakt en officieel uit de modewereld stapt. Ik was helaas te laat om de film op grote scherm in de bios te kijken. Dus ik zou heeeeeeel graag deze actie willen winnen! Zodat ik ook met vriendlief op de bank naar deze geweldige film kan kijken! Xxx

  • Bedankt Vasiliki, voor je leuke reactie!
   Ik vond het ook bijzonder om een film te zien met dit topmodel. Hou mijn blog en social media in de gaten en wie weet win jij de Blu-ray voor een heerlijk avondje met vriendlief! 😉

 2. Oooooh ik vond het boek ge-wel-dig! En de andere verfilming van deze schrijver was prachtig! Hoop dat deze film voor de kerst van mij is zodat ik onder een dekentje met een kopje thee kan kijken!! Dankjewel!

  • Lieve Tess,

   Ik vond de andere verfilming ook bijzonder mooi. En dit is inderdaad wel een film om onder een dekentje met een kopje thee te bekijken, of met een vriendin en een flesje wijn ;). Hou mijn blog en social media in de gaten en wie weet win jij de Blu-ray voor een heerlijk avondje met vriendlief! XoXo

 3. Ik vond het boek super!!
  De film wil ik graag winnen zodat ik hem straks in mn nieuwe huisje met mn vriendinnen kan kijken!

  Happy Birthday 🎂 Eline

  Liefs Lis 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *