Primark Shopping Confessions

Oops I dit it again! Ik heb vanmorgen een bezoekje gebracht aan mijn grote vriend Primark en toen gebeurde er iets geks; ik kwam thuis met niet één… maar twee overvolle(!!!) tassen. Oops!

Me Confessions Primark

Tja, ik ben nou eenmaal een vrouw die enorm veel van kleding houd! En dan vooral veel (lees: héél véél) kleding. Maar ook van tassen, schoenen en accessoires kan ik nooit genoeg hebben. En dan is voor mij de Primark een van de fashion shops waar ik graag mijn garderobe doe uitbreiden. And I confess…: zelfs wanneer het wat druk is shop ik echt heel graag bij de Primark!

En dit heb ik vandaag onder andere ingeslagen:
Accessoires Primark Shopping Confessions

Zomerse gouden sieraden. En dat horloge was ik direct verliefd op: een simpel klokje met een zwaluw er in verwerkt!
Bandana en Bloemenkransen Primark Shopping ConfessionsDeze zomer kom ik niet door zonder bandana’s en schattige bloemenkransen voor in het haar! Vooral met het festival seizoen voor de deur!
Sportschoenen en FlipFlops Primark Shopping ConfessionsDeze blauwe sandaaltjes zijn te cute om te laten liggen! Vooral de gouden touch maakt ze onmisbaar voor het zomer seizoen. Deze sandaaltjes zijn trouwens in meerdere kleuren verkrijgbaar bij de Primark! Maar ook deze comfy sportschoenen van de Primark zijn momenteel een goede aanwinst, al helemaal voor de prijs die je er voor betaald! Evenals de rest van hun sportcollectie.

Bikini Primark Shopping ConfessionsEen bikini met geografische print had ik nog niet, dus deze moest ik toch wel toevoegen aan mijn collectie. Zelf houd ik van bikini topjes zonder bandjes, of bandjes die op verschillende manieren gedragen kunnen worden en dat kan met deze bikini. Er zijn drie manieren waarop de bandjes bevestigd kunnen worden en anders kan het ook strapless.

Tas en portomonnee Primark Shopping ConfessionsMijn eigen ervaring laat weten dat de tassen en portemonnees van de Primark toch redelijk lang mee gaan. Deze inkopen kon ik dus niet weerstaan!

Gebreide top Primark Shopping Confessions

Deze gebreide top is perfect voor een tof festival en een zomerse avond!

Berlin top Primark Shopping Confessions

Deze zomer ben ik van plan om een stedentripje naar Berlijn te plannen, dus deze Berlin crop top moest ik natuurlijk mee nemen!

Naast bovenstaande aankopen heb ik ook nog sportsokken, een sport top & broek en een vest met rood en zwart geografische print gekocht. Oops!
Rok Boetiekje RotterdamDeze rok heb ik niet bij de Primark in geslagen, maar gister middag in een klein boetiekje in het centrum van Rotterdam.

Wat vind jij het leukst van deze aankopen? Let me know! XoXo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *