Rise & Shine met Clipper thee

Ik een theeleut? Echt wel! Een lekker theetje gaat er bij mij wel in. Ik ben dan ook vaak aan het neuzen in de thee schappen op zoek naar lekkere en nieuwe smaakjes. Zo ook vandaag, in de Albert Heijn.

Mijn aandacht werd direct getrokken door de super schattige en kleurrijke doosjes van Clipper. Deze thee kon ik nog niet. Mee nemen dus!

Thee met een goed geweten
Clipper maakt thee met een goed geweten. Alle zwarte en groene thee is Fairtrade én biologisch, puur natuurlijke thee zonder kunstmatige ingrediënten. Het Clipper avontuur begon met twee Engelse theepioniers. In 1984 besloten zij om hun passie voor echte kwaliteitsthee met de rest van de mensheid te delen. Na het vinden van twee balen biologische Assam thee, wordt de eerste Clipper thee geproduceerd in een klein keukentje in Dorset. En zo begon hun missie om de beste en meest unieke theesoorten ter wereld te vinden. “It’s what’s on the inside that counts!”Beppsnl Clipper quote

Nieuwe favoriet!
Zelf ben ik altijd gek op thee met citroen, groene thee, mint en kamille, maar bij Clipper hebben ze wel hele bijzondere smaakcombinaties. Ik heb de volgende drie smaken mee naar huis genomen:
‘Rise & Shine’ lemon met maté, citroengras, citroen verbena en zoethout,
‘Raspberry & Mint’ green tea met munt, framboos en groene thee,
‘Love Me Truly’ met kaneel, sinaasappel en gember.Beppsnl Clipper

De ‘Rise & Shine’ citroen thee is een heerlijk verkwikkende smaak. Deze zonneschijn in een kopje zorgt voor een totale verfrissing. Perfect voor de slaperige ochtenden!

‘Raspberry & Mint’ is zeker een nieuwe favoriet van mij! Een heerlijk zomers theetje. Het zoete van de framboos in combinatie met het frisse van de munt is lekker weg te drinken in het zonnetje in de tuin.

‘Love Me Truly’ met kaneel is daarentegen een thee om in de herfst te drinken (al zou dat nu ook wel kunnen met dit ‘zomerse’ weer). Dit door de warme smaken van kaneel en gember.Beppsnl Clipper smaken

De aankoopprijs voor deze doosjes Clipper thee vond ik wel wat duur; €2,69 per 20 zakjes. Maar hé, dan heb je ook wel een echt lekkere en goede thee! Clipper is een theemerk voor een echte theeliefhebber, zoals ik!

Beppsnl Clipper thee

PS. Leuke mok hé?! Er kan wel bijna 400 ml. thee in en spreekt nog de waarheid ook ;). Ik heb hem gekocht bij de Xenos, waar je nog meer wat dit soort leuke servies hebt.

Was jij al bekend met de thee smaken van Clipper? Wat is jouw fav? Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *