I am a Vintage Rebel!

Een vintage sale waar je betaald per kilo kleding, dat is het concept van The Vintage Rebel. Al lang stond een bezoekje aan deze kilo sale op mijn lijstje. Helaas was het er nog niet van gekomen. Tot dat ik een oproep op de Facebook van The Vintage Rebel voorbij zag komen; ze zochten nog personeel die tijdens de sale wilden werken. Geld verdienen en een dag tussen vintage kleding doorbrengen, daar hoef ik niet twee keer over na te denken! En zo stond ik vorige week zaterdag in een loods in Rotterdam tussen massa’s Levi’s originals, bontjassen, leren aktetassen en seventies blousjes.Beppsnl_vintagesale

The Vintage Rebel organiseert de Vintage Kilo Sale, een event voor de echte vintage liefhebber! Je kan er de mooiste vintage items scoren, voor dames en heren. De collectie is iedere keer anders en wordt aangepast aan het seizoen en de trends. De – one of a kind – vintage items zijn stuk voor stuk geselecteerd door het enthousiaste team.  En de formule is simple: shoppen – wegen – afrekenen naar gewicht. Voor 15 euro per kilo kan je met een leuk gevulde tas de deur uit!

 

Beppsnl_vintaesale3

Dus ik ging daar werken, tijdens zo’n Vintage Kilo Sale. ‘Wilde je niet liever winkelen dan?’ zou je denken. Ja natuurlijk wel! Maar ik was daar eerder dan alle andere shop-aholics, dus voor dat de sale begon mocht ik alvast een kijkje nemen in de rekken. Geld verdient én uitgegeven, duh! Dus ook ik heb twee beauties aangeschaft:

Een oversized spijkerjack dat al lang(!) op mijn lijstje stond:

Beppsnl_vintage_spijkerjack

Een unieke blouse die gelijk mijn aandacht trok:

Beppsnl_vintage_blouse

Ik kan je vertellen dat ze echt geweldige items hadden, en mega veel! Tijdens de sale vulden ik en mijn collega’s de vooraad steeds aan, meer dan genoeg. En met een bezoekersaantal van meer dan 2.000 shoppers in twee dagen mag dat ook wel!

Het was leuk om de sale ‘achter de schermen’ mee gemaakt te hebben. Maar de volgende keer dat The Vintage Rebel weer een sale houd ga ik toch liever ‘voor de schermen’ volop inslaan. Check hier de agenda voor aankomende events!

En naast de Vintage Kilo Sale kan je ook op de webshop van The Vintage Rebel unieke items scoren! Ook hier betaal je per kilo 15 euro.Beppsnl_thevintagerebel_shop

Ben jij al eens op de Kilo Sale van The Vintage Rebel geweest en wat vond je er van? Let me know! XoXo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *