Een goudvis in de thee

Lekker, een kopje thee! Vooral tijdens de koude winterdagen is het mijn favoriete drankje. Thee heb je tegenwoordig in elke smaak die je kan bedenken. Maar qua zakjesvorm (rechthoek of piramide) is er  niet echt veel aan. Daar mag wel wat leuks op bedacht worden, moet Charm Villa gedacht hebben!

gold-fish-tea-bag-charm-villa-1

Zo uit de verpakking zijn de zakjes niet bepaald spectaculair. Maar zodra ze in het water plonzen, drijft er plots een visje in je thee! De theeblaadjes lichten op waardoor de vis kleur krijgt. De vinnen worden soepel en dansen mee met het water waardoor het lijkt alsof de vis door je kopje zwemt!

gold-fish-tea-bag-charm-villa-2

Gelukkig zijn ze allesbehalve echt, maar wél gevuld met heerlijke thee. Deze bijzondere theekunst is gemaakt door Charm Villa, een Taiwanees Thee Company. Het is verkrijgbaar in de smaken oolong of rozenthee. Leuk tijdens een High Tea, als cadeautje, of om deze ‘thee met vis’ aan de visite te presenteren. In plaats van een kopje thee serveer je een vissenkom! Waarom ook niet eigenlijk?!

Deze is helaas nog alleen via de website te bestellen. En, tenzij je Mandarijn kan lezen, wordt ook dit lastig aangezien de gehele website alleen in deze taal online is. Jammer!
Toch kan ik niet wachten tot deze leuke thee in Europa verkrijgbaar is!

gold-fish-tea-bag-charm-villa-9

gold-fish-tea-bag-charm-villa-3

Zou jij deze ‘thee met goudvis’ drinken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *