Trouwen in ‘een Zeeman’

Trouwen met een zeeman, dat is geen nieuws. Trouwen in ‘een Zeeman’, dat wel! Ik moest even in mijn ogen wrijven toen ik het vanmorgen ik de krant las. Maar het is echt waar, de Zeeman verkoopt nu ook bruidsjurken!

Zo af en toe betrap ik mijzelf er wel eens op dat ik naar een van de vele Amerikaanse-over-the-top ‘Say Yes To The Dress’ series zit te kijken. Verbazend aanschouw ik toe hoe dramatisch er half jankend ‘YES’ wordt geroepen tegen jurken met nog dramatischer prijzen. En dan bedoel ik dramatisch hoge prijzen. Want de bruiden moeten in de programma’s ook vertellen wat hun budget is voor dé jurk. En die budgetten lopen aardig op. Van minimaal 2.000 dollar (vind ik al redelijk veel!) tot budgetten van 20.000 dollar, het kan voor de Amerikaanse bridezilla’s niet gek genoeg. De jurk van Zeeman is daarentegen spotgoedkoop! Voor €29.99 heb je het witte gewaad voor bij het altaar al aangeschaft. En voor de bruidsmeisjes zijn er witte jurkjes voor maar €6,99.

Er zit wel een heel groot nadeel aan ‘de Zeeman’; hij is alleen verkrijgbaar in de maten 38 – 44. Volgens Zeeman is dat om alles zo eenvoudig mogelijk te houden. Omdat ze in de top een beetje stretch hebben verwerkt zal de jurk volgens de ontwerpers altijd een mooie pasvorm houden. De rok kun je zelf op de juiste lengte inkorten. De trouwjurk heeft een top van kant met een niet zichtbare ritssluiting op de rug. De rok bestaat uit vier lagen: een bovenste laag van glanzend satijn en daaronder drie lagen tule. Dit zorgt voor extra volume. Door de plooien in de rok valt de jurk heel vrouwelijk. Ze hebben gekozen voor stoffen die niet duur zijn, maar er wel mooi uitzien. Een brede satijnen lint accentueert de taille en vormt een strik op de rug.BEPPSNL_Zeeman_jurk3

Op de foto’s op de website ziet de jurk er best mooi uit. Maar als ik op zoek zou zijn naar een jurk zou ik niet snel voor deze gaan. Simpelweg omdat ik geen fan ben van het model van de jurk en ik ook geen idee heb hoe de jurk er in het echt uit ziet. Toch is hij razend populair, want de jurk is op dit moment al tijdelijk uitverkocht! Twee voor de prijs van één en je krijgt er een gratis echtgenoot bij misschien?

BEPPSNL_Trouwjurk_ZEEMAN_uitverkocht

Wat vindt jij van de trouwjurk van Zeeman? Let me know! XoXo

Afbeeldingen: zeeman.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *